16. oktober 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finsk modstand i Europa Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finsk modstand i Europa Cup
Sport Frederiksborg Amts Avis - 10. juli 2018 kl. 21:57
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holtes danske sølvvindere har valgt at stille op i den europæiske CEV Challenge Cup, og i første runde venter der kvinderne finsk modstand. Det blev en realitet ved lodtrækningen tirsdag. Her trak Holte klubben med det mundrette navn: LiigaPloki Pihtipudas

- Vi har endnu intet stort kendskab til det finske hold, og ved heller ikke på nuværende tidspunkt, hvor vi selv står endnu. Men vores ambitioner for vores deltagelse er at vinde nogle kampe, og så få nogle værdifulde erfaringer, som kan være med til at udvikle os som hold. Finske hold er gode, det ved vi, men de er ikke umulige at slå, siger hæver fra Holte, Nikoline Mogensen til volleyball.dk

Der bliver spillet både hjemme- og på udebane, men den konkrete dato kendes endnu ikke. Det eneste der er fast, er at kampene skal afvikles i terminen d. 6.-15. november.

Hos herrerne var de danske mestre Gentofte også med i hatten, og Gentofte skal også en tur op til den finske bugt - bare på den anden side i Estland, hvor modstanderen bliver Saarenmaa VC.

- Vi ved, at estiske hold traditionelt er rigtig gode mandskaber, fyldt med spillere der kan levere på et rigtig godt niveau. Men omvendt har vi en stor tro på tingene, vores trup til den kommende sæson ser meget spændende ud. Vores ambitioner er at nå langt, og kunne måle os med nogle store hold, så det kræver naturligvis en sejr i første runde mod Saaremaa VC, hvis den målsætning skal indfries. siger Gentofte kaptajnen Peter Trolle Bonnesen.