4. august 2021
Søren Freund får headet, mens den tidligere Superligaspiller Casper Andersen følger situationen. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Søren Freund får headet, mens den tidligere Superligaspiller Casper Andersen følger situationen. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fest på Frederiksberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fest på Frederiksberg
Sport Nordsjælland - 31. maj 2019 kl. 22:53
Af René Larsen

Allerød magtede ikke at være »partyspoiler« fredag aften på Frederiksberg Stadions kunstgræs. FA 2000 kunne nemlig lade champagnepropperne springe, for med 2-0-sejren over Allerød er Frederiksberg Alliancen for første gang i klubbens 19 år korte historie i divisionerne.

FA 2000 er en sammenslutning af B 1972, Dalgas og Frederiksberg Kammeraternes IF, og den manglede før fredag bare et enkelt point førend den historiske oprykning kunne finde sted.

Med yderligere to spillerunder tilbage var der ikke optræk til gummiben, og foran et sæsonrekord stort publikum på 378 tilskuere i herligt solskin tog FA 2000 stikket hjem i første forsøg.

Allerød var inden opgøret sikret mod nedrykning, men alligevel stillede de nordsjællandske gæster op med et defensivt udgangspunkt. Respekten for topholdet var stor og sikkert også velbegrundet.

Allerød stillede i en formation, der bedst kan kaldes 5-4-1, og langt hen ad vejen holdt nordsjællænderne også holdet fra hovedstaden fra chancer. Et enkelt langskud fra Mads Lange, som Johan Gårdsvoll klarede til hjørne, var længe det eneste, som FA 2000 kom frem til.

Men lige inden pausen skete det, der ikke måtte ske. Johan Gårdsvoll havde lige haft en fin redning, men FA 2000 fastholdt presset på Allerøds mål, og på det efterfølgende flade indlæg styrede den tidligere U-landsholdsspiller Kristian Uth bolden i nettet.

Dermed var »gameplanen« hos Allerød ødelagt. Der var ikke ofret meget opmærksomhed på den offensive del af spillet. Allerød levede mest på tilfældige indlæg og lange indkast. Et behjertet langskud fra Morten Hansen var, hvad det kunne blive til i en kamp, hvor Allerød var uden offensive kræfter som Dino Karjasevic og Bastian Kruse.

Men Allerød levede trods alt stadig i kampen. En tilfældighed kunne få billedet til at vende, men da Sebastian Jacobsen midt i 2. halvleg øgede til 2-0, så var der ikke nogen der kunne få øje på et Allerød-comeback i den kamp. Det kom da heller ikke.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?