24. oktober 2019
Peter Feher - her fra en kamp i  Hvidovre for et par uger siden - er nu fortid i FC Helsingør. Foto: Mads Hussing
Peter Feher - her fra en kamp i Hvidovre for et par uger siden - er nu fortid i FC Helsingør. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feher færdig i Helsingør efter nyt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feher færdig i Helsingør efter nyt nederlag
Sport Frederiksborg Amts Avis - 22. april 2019 kl. 15:17
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så gik den ikke længere for Peter Feher i FC Helsingør, der nu er fortid i den nordsjællandske klub. Ind kommer i stedet for FC Helsingørs head scout i USA, OMid Namazi, der senest har trænet den iranske topklub Zob Ahan SC. Det er kun Peter Feher, der stopper. Resten af staben fortsætter uændret.

Det har været magert rent resultatmæssigt, og en lang vinterpause med masser af træning har ikke hjulpet på situationen. Derfor ser FC Helsingør ingen anden udvej end at stoppe samarbejdet med Peter Feher.

- Det er meget ærgerligt. Vi har oplevet en dybt professionel og engageret indsats fra Peters side, og kigger vi på vores træningsmiljø og stabens arbejde, så har han gennem sin korte periode i klubben løftet dette helt enormt. Men vi bliver også nødt til at kigge på resultaterne, og her har det simpelthen ikke været godt nok. Man kan altid diskutere hvor ansvaret ligger, men i en fodboldklub er det nu engang placeret på cheftrænerens skuldre, siger FC Helsingørs direktør Janus Kyhl og fortsætter:

- Jeg forventer dog også, at vores spillere kigger sig selv grundigt i spejlet og hanker op i deres stolthed i resten af sæsonen. Peter og hans arbejde har været enormt vellidt blandt vores spillere og stab, og den bedste måde de nu kan betale tilbage til ham på, er ved at gå ud og sikre klubbens forbliven i NordicBet Ligaen.

- Jeg vil gerne takke Peter for hans store indsats i FCH. Der er ingen, der har haft deres daglige gang i klubben, der er i tvivl om at Peter er en enormt dygtig fodboldtræner, og jeg er sikker på, at der ikke er nogen der er mere ærgerlig end ham over at han ikke lykkedes med at forløse truppens potentiale.

Den afgående træner vil gerne sende en sidste hilsen til klubben og fans:

- Tak til alle i og omkring klubben. Og tak til fansene for opbakningen på både ude- og hjemmebane. Jeg er ked af det på alles vegne over, at vi ikke fik de point vi burde have fået. Det er ærgerligt, og jeg havde stadig troen på at det kunne lykkedes men sådan er gamet jo. Jeg ønsker alle held og lykke i de sidste kampe i sæsonen, og med hele missionen. Jeg er sikker på, at det nok skal ende godt.

Det bliver altså Omid Namazi, der skal overtage for resten af sæsonen. Udover det seneste job i Iran, så har han været cheftræner for det amerikanske U18-hold, assistenttræner for det amerikanske U20-landshold, samt assistenttræner for det amerikanske kvindelandshold.

Namazi var derudover assistenttræner under Carlos Quieroz, da spanieren kvalificerede Irans landshold til VM i Brasillien i 2014.