17. november 2019
FC Nordsjællands nye logo, der er en blanding mellem Farum Boldklubs, FC Nordsjællands gamle og fanklubben Wild Tigers?. Stjernen i toppen er Right to Dreams nye logo.
FC Nordsjællands nye logo, der er en blanding mellem Farum Boldklubs, FC Nordsjællands gamle og fanklubben Wild Tigers?. Stjernen i toppen er Right to Dreams nye logo.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN skal turde tage chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN skal turde tage chancer
Sport Frederiksborg Amts Avis - 26. juni 2019 kl. 10:07
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland piller ved klubbens historie, når den laver et nyt logo. Men det var nødvendigt, har man vurderet, for at få et mere moderne udtryk og et logo, der hang bedre sammen med Right to Dream-akademiet i Ghana, mener klubben.

arrow Læs også: Rekordkøbet Nelsson: FCK er på niveau med udlandet

Men for at signalere at man tager historien alvorligt, blev sportschef for akademiet i FC Nordsjælland, Jan Laursen, involveret i arbejdet med det nye logo. Han er om nogen kulturbærer i klubben efter 21 år i først Farum Boldklub og siden FC Nordsjælland.

- Det er noget, der lige rører ved hjertet, siger han.

- Men jeg kom til at tænke på, hvorfor jeg endte i Farum. Den gang var ikke noget stadion, og vi spillede på bane 3. Det startede i 2. division, og det har været en rejse de seneste 21 år.

Nu gør man så noget anderledes, for det er det, man har været mange gange før.

- Det her er et sted, hvor man ikke er bange for at være anderledes. Vi har været i Champions League, vundet titler og startet store projekter. Alt det var ikke sket, hvis vi ikke havde turde tage chancer, siger Jan Laursen.

Selve logoet er blevet til via et designteam, som i al hemmelighed har lavet research blandt ansatte og fans. Til sidst blev det en kombination af Farum Boldklubs logo fra 1910, FC Nordsjællands nuværende logo og tigeren fra fanklubben Wild Tigers' logo.

arrow FCK køber forsvarstalentet Victor Nelsson i rekordhandel
05. juli 2019 kl. 10:06 Opdateret: kl. 10:26
arrow FC København sælger Denis Vavro til italienske Lazio
04. juli 2019 kl. 13:56 Opdateret: kl. 13:58
arrow Carsten V. Jensen stopper i FCN kort før sæsonstart
02. juli 2019 kl. 10:38 Opdateret: kl. 11:54