24. november 2017
Karlo Bartolec (th) sidder over med karantæne mod Lyngby - og det samme gælder Emiliano Marcondes og Stanislav Lobotka.
Karlo Bartolec (th) sidder over med karantæne mod Lyngby - og det samme gælder Emiliano Marcondes og Stanislav Lobotka.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN ramt af karantæner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN ramt af karantæner
Sport FAA - 11. maj 2017 kl. 13:44
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag skal FC Nordsjælland bruge en sejr i lokalderbyet mod Lyngby på Lyngby Stadion, hvis håbet om enten bronzemedaljer eller en tur i Europa skal holdes i livet.

Men det bliver uden tre af forårets profiler. For hverken højreback Karlo Bartolec, midtbanemotor Stanislav Lobotka eller den offensive kreatør, Emiliano Marcondes, er med i cheftræner Kasper Hjulmands trup. Alle tre skal afsone karantæne.

Til gengæld er både Mathias Jensen og Andreas Skovgaard tilbage efter afsonet karantæne, og førstnævnte går med stor sandsynlighed ind i startopstillingen igen, mens måde Mohammed Fellah, Victor Nelsson, Christian »TK« Køhler og Mathias Rasmussen bejler til de sidste to midtbanepladser.

Værre kan det blive med Bartolec' plads, hvor der ikke er en oplagt afløser. Men en løsning kunne være at sende Patrick da Silva over i højre side, selv om han som venstrebenet er mere naturlig i den modsatte side.

Kasper Hjulmand skal under alle omstændigheder gøre sig umage med at få sat et hold, der er klar til at slås for tre point. De skal bruges, hvis ikke en af de givtige pladser i top-fire skal rende FCN af hænde.

Der resterer fire runder af mesterskabsspillet, og FCN ligger nummer fem med 43 point - tre point efter Lyngby på fjerdepladsen og fem efter FCM på tredjepladsen. Midtjyderne møder formsvage Sønderjyske i Haderslev i denne runde.

Lyngby kommer ind til kampen uden karantæner, men mangler dog fortsat den skadede angrebsprofil Jeppe Kjær. De kongeblå vandt senest 2-0 over Sønderjyske.

Sæsonens tre tidligere opgør mellem de Nordsjælland og Lyngby er endt med to sejre til FCN og en enkelt til Lyngby.

Kampen spilles fredag klokken 16.00 på Lyngby Stadion.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk