11. december 2017
Superliga Søn d. 19. marts 2017 kl. 17:00 Hjemmehold FC Midtjylland Udehold FC Nordsjælland FCN scorer til 0-2. (Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix 2017)
Superliga Søn d. 19. marts 2017 kl. 17:00 Hjemmehold FC Midtjylland Udehold FC Nordsjælland FCN scorer til 0-2. (Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix 2017)
Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN-helt havde ondt i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-helt havde ondt i maven
Sport FAA - 19. marts 2017 kl. 19:48
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland er med i Superligaens mesterskabsspil efter sejren på 2-1 ude over FC Midtjylland.

arrow Læs også: FC Nordsjælland sikrer plads i top-6 med udesejr

Men det holdt hårdt, for udover at FCN var tvunget til at vinde i Herning, skulle både AaB og Randers sætte point til. Men det lykkedes - ikke mindst i kraft af scoringen til 2-0 af Emiliano Marcondes 10 minutter før tid.

- Jeg havde ikke troet på det, efter vi tabte til Lyngby. Selv om vi vi fik point mod FCK og slog Brøndby, så var der stadig mange af os, der ikke troede på det. Men det viser, hvad de her kampe kan give ligaen, siger FC Nordsjællands Emiliano Marcondes til TV3 efter kampen.

- I mesterskabsspillet kan vi sammenligne os med nogen på vores niveau og udvikle os mere i stedet for at slås om at undgå nedrykning.

Han var nervøs undervejs i kampen - og især til sidst hvor Midtjylland fik reduceret, mens de andre kampe stadig lå på vippen.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke så stillingerne oppe på tavlen, og jeg så, det stod uafgjort i Viborg. Jeg fik ondt i maven, for det skulle bare holde hjem, siger Emiliano Marcondes.

- Jeg vidste ikke, om vi var i top seks, da kampen blev fløjtet af. Men det er helt utroligt, at vi kravler to pladser op og er sluttet som nummer seks.

Emiliano Marcondes spillede i øvrigt for første gang med rygnummer 10 på FCN-trøjen. Noget han har drømt om, siden han kom op i Superligatruppen.

arrow Sønderjyske og FC Nordsjælland tager slutspilspladser
19. marts 2017 kl. 18:55 Opdateret: kl. 18:56

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk