23. april 2019
FC Nordsjælland tabte 1-2 til Partizan Beograd i kvalifikationskampen til Europa League i Farum den 9. august 2018. Foto: Anders Ole Olsen

Her Kasper Hjulmand og Mikkel Damsgaard
FC Nordsjælland tabte 1-2 til Partizan Beograd i kvalifikationskampen til Europa League i Farum den 9. august 2018. Foto: Anders Ole Olsen Her Kasper Hjulmand og Mikkel Damsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN fik ødelagt planen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN fik ødelagt planen
Sport FAA - 10. august 2018 kl. 00:06
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland havde svært ved at forberede sig på Partizan Beograd, der skiftede træner i weekenden. Så derfor var en stille og rolig første halvleg og 0-0 ved pausen bestemt noget, der kunne bruges.

arrow Læs også: Nelsson tror på FCN-chancen

Det var planen, men den blev ødelagt efter bare 10 minutter, og det irriterede cheftræner Kasper Hjulmand.

- Det er ikke en kamp, hvor vi skal lukke to mål ind. Men det er de små detaljer, der koster. Vi forsvarer dårligt ved 0-2-målet, og i forhold til målet til 0-1 var vi forberedt på, at bolden ville komme i det område. Så det er voldsomt irriterende, siger Hjulmand.

- Vi bøvler med at det tidlige mål, for vi skulle ikke komme flyvende ud fra start, men starte mere lukket. Det blev bare for passivt, og vi kom alt for sjældent om bag ved dem. Vores angrebsspil var ikke godt nok. Men 0-0 ved pausen havde været okay, så vi kunne blive klogere på dem til pausen.

Da Partizan Beograd så scorede til 0-2, ødelagde det også de indskiftningsplaner, Hjulmand stod klar med. For Mohammed Kudus og Mathias Rasmussen skulle have været på banen for at hente 1-1. I stedet skulle de nu hente en føring på 2-0.

- Vi får lavet et godt skifte og lagt tempo og tryk på dem. Jeg tror, vi kunne have gjort noget mere ved dem, og der havde været stor forskel på at få 1-1 i stedet for at tabe 1-2.

- Men vi er blevet klogere på dem, så vi må se, om vi kan gøre noget dernede. Vi har ikke givet op.

arrow FC Nordsjælland nærmer sig europæisk exit efter nederlag
09. august 2018 kl. 21:41 Opdateret: kl. 21:42