25. marts 2019
Mikkel Damsgaard sammen med Ernest Asante, der netop er solgt til Al Jazira.
Mikkel Damsgaard sammen med Ernest Asante, der netop er solgt til Al Jazira.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Nordsjælland sikrer angriber i fire år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Nordsjælland sikrer angriber i fire år
Sport FAA - 10. juli 2018 kl. 14:16
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en uges tid siden, at Mikkel Damsgaard fyldte 18 år. Efter at have nået myndighedsalderen har angriberen forlænget sin aftale med FC Nordsjælland, så kontrakten løber frem til sommeren 2022.

arrow Læs også: Propert arbejde i Belfast

- Vi er glade for, at endnu én af vores egne akademispillere har vist, at han kan tage skridtet både ind i Superligatruppen og ind på holdet med rigtig mange minutter på banen. Mikkel Damsgaard har arbejdet godt og målrettet med sin udvikling sammen med vores trænere, og på trods af, at der stadig mangler lidt muskler, har han vist, hvor langt man kan nå med et stort spilintellekt. Han har i løbet af hele forårssæsonen bidraget med en masse og overbevist os om sine fremtidsmuligheder. Nu gælder det om at bygge endnu mere på og fortsætte udviklingen, og vi glæder os over nu at kunne se frem til fire år mere med Mikkel Damsgaard i klubben, siger sportschef i FC Nordsjælland Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

Mikkel Damsgaard er oprindelig fra Jyllinge, men han rykkede allerede som U12-spiller til Farum og FC Nordsjællands fodboldakademi.

- Jeg har haft gode trænere gennem alle årene her i FCN og lært en masse fra alle perioder. Og som U/17 og U/19 lærer vi også at tage mere ansvar, så vi kan være klar til Superligaen. Men jeg er stadig overrasket over så hurtigt, det er gået, og glæder mig vildt til den kommende sæson, hvor vi også skal spille Europa League ved siden af Superligaen, siger Mikkel Damsgaard.

Han er sin unge alder til trods allerede registreret for 18 kampe for Superligaklubben, og han har scoret et enkelt mål.

arrow 18-årig sikrer FC Nordsjælland smal EL-sejr
12. juli 2018 kl. 22:44 Opdateret: kl. 22:46
arrow FCN-træner: Europæisk erfaring er fantastisk for de unge
12. juli 2018 kl. 11:59 Opdateret: kl. 12:00