17. december 2017
Frederik Bay har skrevet under på en toårig kontrakt med FC Helsingør. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Frederik Bay har skrevet under på en toårig kontrakt med FC Helsingør. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Helsingør får papir på Bay

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Helsingør får papir på Bay
Sport FAA - 18. maj 2017 kl. 18:58
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lidt bekymrede miner, da FC Helsingør i vinters solgte den storspillende venstre back Nicholas Marfelt til Sønderjyske.

Nicholas Marfelts offensive kvaliteter var bestemt ikke gået superligaklubbernes næse forbi, og han blev dermed klubbens tredje spillersalg indenfor otte måneder. Philip Zinckernagel og Kasper Enghardt var tidligere sendt afsted.

FC Helsingør fandt dog hurtig afløseren i FC Københavns ungdomsafdeling. Frederik Bay skulle i gang med sin første sæson som seniorspiller og en udlejning til FC Helsingør var en oplagt løsning.

Den 19-årige back har imponeret så meget, at FC Helsingør ønskede at få ham på kontrakt. Onsdag skrev han under på en toårig kontrakt med 1. divisionsklubben.

- Frederik er en vanvittigt spændende spiller med et overraskende højt niveau. Man skal huske på at han kun er førsteårs senior, og det til trods så spiller han den venstre back med så stor overbevisning, at man en gang imellem glemmer, hvor han er, lyder det fra FC Helsingørs direktør Janus Kyhl som fortsætter:

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk