21. februar 2019
Nicky Antonsen (tv) jubler efter sin overtidsscoring til 2-2 under kampen i Sjællandsserien mellem Fredensborg BI og Virum/Sorgenfri. Foto: Claus Birch
Nicky Antonsen (tv) jubler efter sin overtidsscoring til 2-2 under kampen i Sjællandsserien mellem Fredensborg BI og Virum/Sorgenfri. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ex-keeper slog til i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ex-keeper slog til i overtiden
Sport FAA - 17. august 2018 kl. 22:09
Af Claus Birch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ny mand i angrebet hos Fredensborg i Sjællandsserien, og det var et meget godt træk, da Fredensborg fik 2-2 mod Virum-Sorgenfri fredag aften.

I hele sin karriere er 30-årige Nicky Antonsen ellers gået på banen for at holde målet rent som målmand. Men fredag havde han en anden mission og havde fået plads i en angrebsduo med unge Mathias Morrison.

Det bytte fortryder den nyslåede angriber og hans spillende træner Michael Gorm Nielsen næppe. I overtiden headede Gorm et hjørnespark tilbage foran Virum-målet og her kom Nicky Antonsen flyvende og pandede bolden i nettet til slutresultatet 2-2.

- Jeg havde lyst til at prøve noget nyt, nu da vi var rykket ned. Det var noget af en forløsning at se den gå i nettet, men jeg synes det var helt fortjent. Vi skabte langt flere chancer end de gjorde, fastslog Antonsen, der understreger, at han ikke agter at trække i en målmandstrøje igen.

- Nej, nu er jeg markspiller. Jeg ramte de 30 for en måned siden, så jeg tænkte, at skulle jeg nå det, så var det nu, lød det fra en glad målscorer.

Læs mere om kampen i Frederiksborg Amts Avis lørdag

Sjællandsserien, pulje 1
Fredensborg-Virum/S.2-2 (1-2)

Mål: 0-1: Simon Heldorf (5), 1-1: Alexander Høirup Johansen (32), 1-2: Oscar Vraae (37), Nicky Antonsen (90+1).

Tilskuere: 80