19. april 2019
De grønne fra Frederikssund Oaks er meget tilfredse med sæsonen, der for første gang i årevis byder på slutspil i landets bedste række.
De grønne fra Frederikssund Oaks er meget tilfredse med sæsonen, der for første gang i årevis byder på slutspil i landets bedste række.
Foto: MIKKEL BO RASMUSSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et skridt på vejen for Oaks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et skridt på vejen for Oaks
Sport FAA - 22. september 2018 kl. 09:01
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter tre oprykninger i træk er Frederikssund Oaks nået et højdepunkt i denne sæson i National Ligaen, når man lørdag eftermiddag spiller med i slutspillet om DM-titlen.

arrow Læs også: Guldgraverne i uvant rolle

Det er man selv sagt meget tilfreds med i klubben, der for en håndfuld år siden var tæt op at lukke. I dag står den på et solidt grundlag med omkring 200 medlemmer, Danmarks største ungdomsafdeling og nu en plads i kvartfinalen - eller wildcardrunden - i slutspillet.

- Vi har haft en godkendt sæson. Vores mål var at komme i slutspillet, og det er lykkedes, og nu skal vi en tur til Aalborg og spille om det, siger formand for Frederikssund Oaks, Michael Hansen, der håber, at hans klub kommer ind til kampen med lidt momentum, da man i den sidste grundspilskamp slog bundholdet Copenhagen Tomahawks med 40-14, mens Aalborg 89'ers fik klø i sin sidste kamp og tabte med 8-57.

- Vi har tabt til dem to gange i sæsonen, men den sidste var tættere, end resultatet viste (13-28). Så de vil være favoritter på papiret og har nogle landsholdsspillere, men vi har forberedt os godt.

Øjnene er dog allerede rettet mod næste sæson. Her har man et nyt trænerteam klar.

- Vi vil gerne blive ved med at være en stor klub, og til det skal vi have et større trænerteam, lige som de andre klubber har, siger Michael Hansen.

Han oplyser desuden, at der er en busfuld med fans, der tager turen med til Aalborg lørdag, så opbakningen til de grønne egetræer er på plads.