27. marts 2019
Nicolai Larsen får nok mere konkurrence om pladsen som førstekeeper i FC Nordsjælland, end han har i Peter Vindahl Jensen.
Nicolai Larsen får nok mere konkurrence om pladsen som førstekeeper i FC Nordsjælland, end han har i Peter Vindahl Jensen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der skal kigges på målmandspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal kigges på målmandspladsen
Sport FAA - 23. juni 2018 kl. 13:10
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland kommer nok til at sælge flere spillere i løbet af sommeren, men første skud i salgs-salven blev den islandske målmand, Runar Alex Runarsson. Det efterlader en åben plads at kæmpe om.

arrow Læs også: Åben plads i FCN-buret

- Vi mister vores førstemålmand, og det skal vi have kigget på, siger FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand.

Først i køen står umiddelbart 27-årige Nicolai Larsen, mens 20-årige Peter Vindahl Jensen er den unge, der presser sig på.

- Nicolai og Peter har udviklet sig fint i foråret, og så kigger vi på, om vi skal have en keeper mere ind. Men der skal alle tingene passe, før vi gør noget, siger Hjulmand og fortsætter:

- Nicolai Larsen har stået bagved et stykke tid og er rigtig sulten, og så må vi se. Det er svært at sige for mig lige nu, hvordan kabalen lander. Men det er muligt, at vi tager noget ind, og så må vi se, på hvilket niveau det er.

Kasper Hjulmand accepterer også, at Runarsson ville videre, selv om træneren givetvis gerne havde holdt på ham - og alle de andre salgsobjekter fra bronzeholdet.

- Alex har været her længe og fik en mulighed, som han syntes var det bedste for ham. Det var noget, han drømte om, og det er en klub, der har fulgt ham længe. Alex har udviklet sig fantastisk i klubben, og det er super godt for ham, siger Hjulmand.

- Og så er det jo sådan i denne her klub, at når tingene passer sammen, så passer de sammen. Og så er spilleren videre.