20. juli 2019
Værløses Mikkel Hauge kæmper om bolden med Wolfpacks Jesper Sandager. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Værløses Mikkel Hauge kæmper om bolden med Wolfpacks Jesper Sandager. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der manglede bid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der manglede bid
Sport FAA - 13. februar 2019 kl. 21:45
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værløse tabte et skridt i kampen om slutspilsplaceringerne onsdag aften, da den offensive maskine aldrig rigtig blev startet mod Wolfpack.

Værløse virkede bare til at mangle noget kraft og savnede måske også Søren Boje Formann og den nu tidliger Værløse-amerikaner, Austin Pope.

Efter første halvleg så det ellers fornuftigt ud med 42-39, fordi man sad og ventede på, at Værløses offensivt skulle komme i gang. I stedet kom den ud til tredje periode og hakkede endnu mere.

Selv de letteste scoringer blev svære, og efterhånden som frustrationerne hos Værløse steg, blev beslutningerne dårligere og dårligere.

Alligevel nåede det at blive spændende mod slutningen af kampen. Alexander Andersens treer til stillingen 68-57 satte gang i et Værløse-run på 10-0, og så var Wolfpack inden for rækkevidde.

Mathias Christensen satte en senere en treer til 76-71, og i det følgende angreb var han igennem i et fastbreak, men missede sit lay-up med 38 sekunder tilbage.

I stedet blev Værløse kaldt for to fejl i træk - her af en usportslig - hvilket kastede fire straffekast af sig til hjemmeholdet, som Austin Waddoups satte alle fire.

Og så var det afgjort.
- Vi har også bare svært ved at købe en let scoring i dag. Vi vil gerne ud og løbe og have fart på, men det lykkes bare slet ikke at komme i gang. Vi snakker om det i alle timeouts, pauser og halvlegen. Men det lykkes bare ikke, siger Værløse-træner Sisue Heede-Andersen til Frederiksborg Amts Avis.

Værløse skal først i aktion igen 3. marts mod EBAA - den første af tre hjemmekampe, der lukker grundspillet, inden man skal op mod Pro A-holdene i slutspillet.

Basketligaen
Wolfpack-Værløse 84-74

(16-18, 26-21, 20-13, 22-22)
Wolfpack: Deionte Simmons 29, Austin Waddups 13.
Værløse: Mathias Christensen 15, Victor Hjorth 14, Nikolaj Bøje Bank 12, Asbjørn Nerlov 11.
Tilskuere: 854