25. februar 2021
Allerød-keeper Frederik Buch redder straffespark. Foto: Claus Birch
gallery icon

Se billedserie

Allerød-keeper Frederik Buch redder straffespark. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutant matchvinder i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutant matchvinder i overtiden
Sport Nordsjælland - 02. oktober 2016 kl. 20:54
Af Claus Birch

En straffesparksredning af Frederik Buch og en overtidsscoring af den 18-årige debutant Morten V. Olsen, var hovedingredienserne da Allerød lørdag sikrede sig sæsonens tredje sejr i Sjællandsserien med 1-0 over Ballerup-Skovlunde i Ballerup Idrætspark.

De første 45 minutter var relativt jævnbyrdige, men efter pausen satte BSF sig tungt på opgøret. Efter få minutter røg Andreas Haugaard omkuld i feltet og under store Allerød-protester pegede dommer Kristian Brkic på straffesparkspletten.

En velspillende Frederik Buch havde imidlertid luret Alexander Petersen, reddede det svagt placerede spark og cementerede positionen som man-of-the-match.

Han måtte dog i aktion adskillige gange endnu, hvor hurtige Alexander Petersen afsluttede efter en solotur, mens Rasmus Brøns Christensen forsøgte sig på hovedet. Frem ad banen var der ikke meget der lykkedes for gæsterne, der smed alt for mange bolde væk og gjorde det let for Ballerup-holdet at holde presset.

Men hovmod stod for fald og offensiven blev skæbnesvanger for BSF. Da stadionuret havde rundet de 90 minutter, erobrede Søren Freund bolden og spillede Victor Rasmussen i fremdrift. Han kunne have afsluttet selv, men viste stort overblik og spillede på tværs til en helt fri Morten V. Olsen. Den 18-årige debutant fra U19-holdet, der kom på banen efter 64 minutters spil, afsluttede køligt forbi Stig Brylle og sikrede en ikke helt fortjent Allerød sejr.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?