23. november 2017
Claus Larsen har fundet en ny udfordring som træner for Karlslunde. Foto: Allan Nørregaard
Claus Larsen har fundet en ny udfordring som træner for Karlslunde. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Claus Larsen foretog en uvending

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Larsen foretog en uvending
Sport FAA - 13. juli 2017 kl. 14:38
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig tog Claus Larsen på familieferie i Tyrkiet med afklaring i sindet. Han skulle bruge efteråret på at føre valgkamp for Liberal Alliance i Rudersdal Kommune og flytte de sidste flyttekasser til familiens nye hus. Men så tikkede en email ind.

- Jeg havde været i dialog med to divisionsklubber om at blive sportschef eller træner, men det blev ikke til noget, så jeg havde droppet tanken, da jeg tog på ferie. Men jeg blev smigret, da jeg modtog en email fra Karlslunde, fortæller Claus Larsen.

Vel hjemme fra ferien tog han et møde med klubben, og kunne lide, hvad han hørte. Nu er han tiltrådt som træner for en klub med et ungt hold og en klar mission. Det handler om overlevelse.

Det formåede Karlslunde at sikre i den forgangne sæson. Morten Eskesens hold leverede en fin slutspurt og kom lige akkurat forbi Rishøj, som røg ned i Sjællandsserien. Rishøj er siden blevet til Køge Nord FC og har fået ny træner. Morten Eskesen valgte at skifte til klubben ved motorvejsafkørslen til Køge. Og det efterlod Karlslunde uden træner og med en halv førsteholdstrup.

- Det er en spændende udfordring. Især efter en del af spillerne er gået til Køge Nord FC. I forhold ti forårets kampe mangler vi fem-seks startere. Jeg arbejder på at finde en spillende assistenttræner og et par rutinerede spillere, der kan supplere klubbens talentfulde spillere, forklarer Claus Larsen.

Trænerskiftet sker på et uheldigt tidspunkt et par uger inde i sommerferien. Ikke mindst fordi de fleste spillere har indgået aftaler med klubber.

- Vi er under tidspres, og der vil være nogle udfordringer i forhold til, at etablere en trup, der kan gøre sig gældende i Danmarksserien, siger Claus Larsen, som bliver en presset mand i efteråret. Udover sit normale arbejde, skal han passe sin plads i Rudersdals Byråd samt føre valgkamp og træner Karlslunde.

- Det bliver et presset efterår, indrømmer Claus Larsen, som for halvandet år siden accepterede en lignende udfordring.

Da han efter mange år i BSV tiltrådte i Fredensborg, lå førsteholdet til nedrykning fra Danmarksserien. Efter et fantastisk forår endte det i stedet med oprykning til 2. division. Her kunne holdet og træneren dog ikke forhindre nedrykning.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk