16. juni 2019
Runar Alex Runarsson må sidde over mod FCK med en skade. Det baner vejen for reservemålmand Patrick Carlgren. Foto: Scanpix
Runar Alex Runarsson må sidde over mod FCK med en skade. Det baner vejen for reservemålmand Patrick Carlgren. Foto: Scanpix
Foto: Anders Kjærbye/Scanpix Danmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Carlgren foran FCN-debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carlgren foran FCN-debut
Sport FAA - 05. maj 2017 kl. 10:00
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han skulle slet ikke have været i FC Nordsjælland. For den 25-årige svenske målmand, Patrik Carlgren, var på vej til 1860 München i vinters, men transferen gik i vasken på grund af en administrativ brøler i den tyske klub, og så stod den tidligere U21-landsholdsmålmand uden klub.

arrow Læs også: Da Silva øjner FCN-åbning

Derfor endte han i FC Nordsjælland på en kontrakt for dette halve år, og nu står han foran sin debut, når FC Nordsjælland i aften møder FC København. For i løbet af ugen er den sædvanlige førstemålmand, Runar Alex Runarsson, blevet skadet og er ude af kampen mod FC København.

- Vi må se, om jeg skal stå i morgen. Det ville være dejligt, og jeg skal forhåbentlig spille, siger Patrik Carlgren til Frederiksborg Amts Avis.

- Man vil jo altid gerne spille alle kampe. Hårdt arbejde betaler sig.

Han har accepteret sin rolle som reserve, selv om han på papiret er den klart mest erfarne målmand i FCN for tiden.

- Jeg har ikke haft noget problem med at være tålmodig. Sådan er fodbold, og det skal man kunne håndtere, siger svenskeren, der har spillet en stribe reserveholdskampe - senest mandag mod OB, hvor han gjorde en god figur.

- Jeg havde en god kamp i mandags, og jeg har en god fornemmelse i kroppen, siger Patrick Carlgren, der dog ikke vil give et bud på, om FCN bliver det første hold, der slår FC København i denne sæson.

- Jeg vil helst ikke »jinxe« noget. Vi må se, hvad der sker. Vi har et godt hold og en god chance, slutter svenskeren.

arrow FCN tvunget til at sætte debutant i målet mod FCK
04. maj 2017 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:02