21. august 2019
Allerøds Bastian Kruse var farlig for Odsherreds forsvar og målmand. Her er det dog Odsherreds målmand Lasse Sømmergaard, der får fat i bolden først. Foto: Mads Hussing
Allerøds Bastian Kruse var farlig for Odsherreds forsvar og målmand. Her er det dog Odsherreds målmand Lasse Sømmergaard, der får fat i bolden først. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundholdet løb med sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet løb med sejren
Sport Frederiksborg Amts Avis - 08. september 2018 kl. 16:02
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød FK spillede langt fra som et bundhold, da de i lørdagens hjemmekamp slog TFC Odsherred 3-1, der før kampen lå nummer to i Danmarksserien.

Odsherred havde det meste af spillet, men det var Allerød, der var farligst gennem hele kampen. Det var kun til allersidst, at Odsherred kom tæt på Allerød-målet, ellers var det Allerød, der spillede klart mest direkte især på omstillingerne.

Det var med at komme til tiden, for der var ikke gået mere end lige over to minutter, da Allerøds Gustav Harlev blev spillet helt fri og lagde bolden stensikkert ind bag Odsherreds målmand Lasse Sømmergaard.

Det var ikke længe, Allerød fik lov til at smage en føring på hjemmebane, for bare tre minutter senere udlignede Alexander Dige på hovedstød efter et hjørnespark.

Før der var gået et kvarter stod det 2-1 til Allerød efter et kontraangreb, hvor Bastian Kruse spillede Bertram Gjelfort helt fri, og han svigtede ikke. Bastian Kruse var eneste mand på toppen for Allerød, og han gjorde det godt som spilstation, og med sin store fysik kunne han holde på bolden, selvom han tit var omgivet af flere forsvarsspillere.

Odsherred var uden de offensive kræfter Mohammad Ali, der er til de sydaiatiske mesterskaber i fodbold med det pakistanske landshold, og Oscar Skjold-Pedersen, der blev slemt skadet i den seneste kamp, og som så til fra lægterne i Allerød Idrætspark.

Allerød havde de største chancer, når de slog til på kontra. Så kunne Odsherreds midterforsvar ikke følge med, og i flere omgange burde det have blevet 3-1 til hjemmeholdet.

Allerøds Oliver Henneberg Bech kom ind med cirka en halv time igen, og efter et par minutter brændte han helt fri foran mål, hvor han bare skulle sætte en inderside på. Han kompenserede dog for den afbrænder fem minutter senere, da han sendte en bold op i målhjørnet.

De sidste 20 minutters dramatiske højdepunkt kom med et par minutter igen, hvor Odsherreds Mikkel Vestergård fik sit andet gule kort, som dermed blev forvandlet til et rødt et af slagsen. Han stoppede et af Allerøds kontraangreb med ulovlige midler, og så kunne han gå i bad et par minutter før holdkammeraterne.

Danmarksserien, pulje 2
Allerød FK-TFC Odsherred - (2-1)

Mål: 1-0: Gustav Herlav (3), 1-1: Alexander Dige (6), 2-1: Bertram Gjelfort (15), 3-1: Oliver Henneberg Bech (68)

Advarsler: Mikkel Vestergård (38), Odsherred, Alexander Dige (62), Odsherred, Bastian Kruse (65), Allerød FK, Daniel Benjamin Pedersen (65), Odsherred, Can Muhammed Bardak (85), Odsherred.

Udvisning: Mikkel Vestergård (87), Odsherred.

Tilskuere: 100