21. april 2019
Aftenens store øjeblik for Ledøje-Smørum, da Mads holden (14) lige har scoret for hjemmeholdet og tiljubles af Emil Scott Rasmussen.
gallery icon

Se billedserie

Aftenens store øjeblik for Ledøje-Smørum, da Mads holden (14) lige har scoret for hjemmeholdet og tiljubles af Emil Scott Rasmussen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby bød op til aftendans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby bød op til aftendans
Sport FAA - 22. juni 2018 kl. 22:52
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1300 tilskuere var fredag aften på plads i Smørum, da Ledøje-Smørum fra Danmarksserien spillede træningskamp mod Superligaholdet Brøndby.

Og DM-sølvvinderne vandt sikkert 6-1 på en aften, der afsluttede Ledøje-Smørums sæson. Lørdag morgen tager de nemlig på holdtur til Aarhus for at tømme bødekassen.

Det er tredje gang inden for de sidste par år, at Ledøje-Smørum spiller mod Brøndby, som senest vandt 5-1 på Brøndby Stadion i en pokalkamp. I alle kampene har LSF-drengene formået at score, og det lykkedes også i aftes, da Mads Holden i første halvleg reducerede til 1-2 efter 37 minutter.

Han fulgte energisk op på en dyb bold, fik raget den til sig og sendt i mål op ad den ene stolpe.

- Det er stort at score foran så mange mennesker og for klubben, jeg altid har spillet i. Det er godt nok stort. Min familie og venner er her. Det er en fornøjelse, siger Mads Holden.

- Jeg var lidt overrasket over chancen. Jeg plejer ikke at blive sendt i dybden på den måde. Det skete, og det er jeg glad for nu. Jeg ved, jeg godt kan ramme den ordentligt og ser, at forsvareren åbner benene. Og så gik jeg efter at få bolden ind.

Brøndby nåede at bruge 22 spillere i løbet af kampen og kommer direkte fra en alvorlig omgang konditionstræning. Men det lod de sig nu ikke mærke det store med, og den tyske cheftræner Alexander Zorniger lod forstå, at der skulle arbejdes koncentreret og hårdt, hvis der var det mindste udfald.

Så Nicolai Bjerregaard i Ledøje-Smørum-målet i første halvleg havde nok at se til fra start og måtte diske op med et par rigtig fine redninger, inden han måtte overgive sig efter 10 minutter.

Ante Erceq sparkede faldt bolden ind til 1-0. Christian Nørgaard, der blev overset til den danske VM-trup, scorede til 2-0 efter 34 minutter, inden Mads Holdes reducering kort efter.

Lige inden pausen var Ante Erceq på spil igen, men måtte se sin afslutning tage overliggeren. Kasper Fisker var dog over returen og gjorde det til 3-1.

I pausen blev der skiftet 10 Brøndby-spillere, mens kun Lasse-Gram Jensen kom ind i målet hos Ledøje-Smørum. En af Brøndby-spillerne var den polske målsluger Kamil Wilczek, og han udnyttede, at Lasse Gram-Jensen var lige lovlig smart med bolden på fødderne og mistede den. Han reddede det første Brøndby-forsøg, men Wilzcek var over returen og sparkede den ind til 4-1 efter 70 minutter. Kort efter gjorde han det også til 5-1 med et smart lob.

Seks minutter før tid scorede Lasse Vigen det sidste mål til 6-1 foran de godt 1300 tilskuere.

Træningskamp i Smørum
Ledøje/Sm.-Brøndby 1-6 (1-3)

Mål: 0-1: Ante Erceq (10), 0-2: Christian Nørgaard (34), 1-2: Mads Holden (37), 1-3: Kasper Fisker (44), 1-4: Kamil Wilczek (70), 1-5: Kamil Wilczek (75), 1-6: Lasse Vigen (84).

Ledøje-Smørum: Nicolai Bjerregaard - Dennis Lind, Rasmus Thomsen, Jacob Søberg, Kristian Larsen - Marcus Wies, Morten Larsen, Mads Holden, Emil Kjærgaard - Frederik Jørgensen, Emil Scott Rasmussen.

Skiftet ind undervejs: Nicolai Mehli, Martin Soelberg, Peter Stephansen, Nikolai Boye Nielsen, Sebastian Rommedahl, Rasmus Thygesen, Lasse Gram Jensen

Brøndby: Benjamin Bellot - Björn Kopplin, Hjörtur Hermansson, Joel Kabongo, Gregor Sikosek - Kasper Fisker, Christian Nørgaard, Simon Tibbling, Jesper Lindstrøm - Ante Erceq, Mikael Uhre.

Indskiftet undervejs: Martin Schwäbe, Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Benedikt Röcker, Filip Blazek, Morten Frendrup, Gustaf Nilsson, Lasse Vigen, Kamil Wilczek, Andreas Bruus.

Tilskuere: 1300