28. februar 2020
Jesper Dahl sammen med Nordsjællands sportschef, Jørn Blom Hansen. Foto: Nordsjælland Håndbold
Jesper Dahl sammen med Nordsjællands sportschef, Jørn Blom Hansen. Foto: Nordsjælland Håndbold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødre forenes i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødre forenes i Nordsjælland
Opdateret 06. marts 2017 kl. 09:47
Sport Nordsjælland - 06. marts 2017 kl. 09:10
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden opgøret i Lemvig fik Nordsjælland-spillerne en ny holdkammerat. Da kunne Jesper Dahl fra Skjern nemlig skrive under på en aftale med Nordsjælland Håndbold.

I Skjern er Jesper Dahl højre fløj, men i Nordsjælland er han udset til at skulle spille på backpladsen, hvor Morten Thrane efter den sæson indstiller karrieren på grund af knæskader.

- Jeg vil gerne udvikle mig som spiller, og som ungdomsspiller var jeg bagspiller, og det er på den position, jeg føler mig mest hjemme, siger Jesper Dahl til Frederiksborg Amts Avis og fortsætter:

- Nordsjælland kunne se et potentiale i mig, og jeg synes at deres sportslige set-up ser godt ud, og det er en klub med styr på tingene. Så jeg glæder mig.

Jesper Dahl er ikke helt ukendt med Nordsjælland. Venstrehåndspilleren, der fylder 23 år i marts - er lillebror til Nordsjælland Håndbolds assistenttræner Simon Dahl, og de to vestjyske brødre genforenes dermed lang fra hjemmet efter sommerferien.

- Jeg tager ikke til Nordsjælland, fordi Simon er der, men kontakten er blevet skabt derigennem, siger Jesper Dahl og fortsætter:

- Jeg har haft Simon som træner, da jeg var U18-spiller, så det bliver ikke nyt for mig. Jeg synes, at han er dygtig.