11. december 2017
Birkerøds spillere skal have ny træner og assistenttræner fra nytår. Arkivfoto: Mads Hussing.
Birkerøds spillere skal have ny træner og assistenttræner fra nytår. Arkivfoto: Mads Hussing.
Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birkerød skal have ny træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birkerød skal have ny træner
Sport FAA - 11. oktober 2017 kl. 15:34
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Duoen Thomas Gammelgaard og Tommy Jepsen stopper som trænere for Skjold Birkerøds herrer i Danmarksserien.

Både klubben og Thomas Gammelgaard kalder det en lykkelig skilsmisse. Parterne har været sammen i to år, og her er det blevet til en oprykning fra Sjællandsserien til Danmarksserien og en sejr i Sjællandsmesterskabet over Slagelse, der ellers ikke havde tabt i et år. Både kontrakten med træner Thomas Gammelgaard og assistenttræner Tommy Jepsen udløber ved årsskiftet, og de kontrakter bliver ikke fornyet.

- Vi har gjort det arbejde, som klubben har sat os til. Vi er rykket op, siger Thomas Gammelgaard.

- De har udført den opgave, vi stillede. Vi havde nogle udfordringer med træninsmiljøet efter nogle nedrykninger, og det var på ruinerne af det, som »Gamle« og Tommy kom ind i klubben. De har gjort det stærkt mandskabsmæssigt, siger sportschef i Birkerød, Rasmus Kaas, der ikke lægger skjul på, at klubben har været glade for både Thomas Gammelgaard, som han altså bare kalder »Gamle«, og Tommy Jeppesen.

Nu skal både klubben og trænerduoen videre. Klubben skal finde en ny træner, og de to trænere vil gerne finde en ny udfordring sammen.

- Vi skal bygge videre på det, »Gamle« og Tommy har bygget op. Ting rygtes hurtigt i denne lille fodboldverden, så vi har allerede fået de første henvendelser, men jeg håber da, at der kommer flere, siger Rasmus Kaas.

- Jeg håber da, at klubberne har fulgt med i vores resultater. Jeg har lige regnet sammen, at vi har fået point i 35 af 44 kampe, og samtidig synes jeg, at vi spiller godt fodbold. Det vil jeg selvfølgelig tage med mig videre. Tommy og jeg er et godt team, og derfor vil vi gerne videre sammen, siger Thomas Gammelgaard, der samtidig understreger, at de sidste fire kampe skal spilles færdig, og han læner sig ikke tilbage:

- Man kommer ikke til at mærke forskel på mig. Her i weekenden fik hele holdet skældud i pausen. Jeg kunne have slappet af, men vi gør arbejdet færdigt.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk