23. oktober 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Møllenberg svigtede ikke publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Møllenberg svigtede ikke publikum
Sport Frederiksborg Amts Avis - 08. juni 2019 kl. 16:52
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oliver Møllenberg boksede lørdag sin tredje professionelle kamp, og denne gang var det foran hjemmepublikummet på Græsted Veterantræk. Gilleleje-bokseren fyldte teltet med tilskuere, og ved hvert slag lød der et jubelbrøl blandt de mange fremmødte.

De kunne se hjemmebanefavoritten tage en stensikker sejr på 40-36 efter fire omgange. Oliver Møllenberg havde lovet, at kampen ville være slut i 2. runde, men det var en hård albaner - Kristian Bejko - han var oppe imod.

Der var dog ingen tvivl om, hvor skabet skulle stå, og Oliver Møllenberg kunne lade sig hylde efter kampens fire omgange.

Der var syv andre kampe på programmet denne eftermiddag, hvor danske amatørboksere fik chancen mod udenlandske ditto. En af de kampe, der var mest opmærksomhed rettet mod, var Jacob Porsgaard, der boksede sidste professionelle kamp. Han boksede en uskøn affære mod Malik Godje, der dog endte 3-0 til bokseren, der er fra Hillerød.

Steven Windemuth sendte sin modstander til tælling i tredje omgang efter en herlig fight, der fik publikum op af stolene. Det var to boksere, der gerne vil slå løs, ogsså selvom det kostede et par slag på egen krop.

Andreas Jensen og Sam Berndsen var også i åben slagudveksling. Det var en herrefight, som stadig må sidde i begge bokseres ansigter. Det endte med en udesejr, da Sam Berndsen vandt med dommerstemmerne 2-1.

At dømme ud fra publikums reaktioner, så var der kommet mange for at se Gilleleje-bokseren Aslan Mahauri. På det tekniske plan var han lige det bedre end sin tyske modstander, og efter et tre runder langt slagsmål vandt Aslan Mahauri også med 3-0.

Rasmus Christensen blev talt over i eftermiddagens fjerde kamp mod tyske Johan Lassen. Den høje tysker virkede til at have overskud kampen igennem, og han fik mange slag ind mod en til sidst temmelig forslået Rasmus Christensen, der gik kampen ud, men måtte lide et nederlag på 3-0. Der var også fem kilos forskel mellem de to boksere, og det var til at se.

Kaveh Waisy fra Danmark var noget lavere end sin tyske modstander. Den højde udnyttede Yusuf Atmis også, og selvom Kaveh Waisy havde mange fine kombinationer kampen igennem, så måtte han se sig slået 3-0. I 3. omgang blev der talt over begge boksere efter et par intense slagudvekslinger, men det ændrede ikke på kampens resultat.

Oliver Zaren behøvede ikke mange minutter for at stoppe sin modstander Leon Derguti. I 1. omgang valgte kampens dommer at stoppe opgøret. Det var dog til store protester fra Leon Derguti, der brugte de næste minutter på at brokke sig over den kendelse.

Resultater

U17, fluevægt
Steven Windemuth-Leon Nilsson Garcia

Steven Windemuth vandt med 3-0

Letsværvægt

Andreas Jensen-Sam Berndsen
Sam Berndsen vandt med 2-1

U17, letweltervægt
Aslan Mahauri-Liam Mooney

Aslan Mahauri vandt med 3-0

Letsværvægt

Rasmus Christensen-Johan Lassen

Johan Lassen vandt med 3-0

Weltervægt

Kaveh Waisy-Yusuf Atmis
Yusuf Atmis vandt med 3-0

Mellemvægt
Jacob Porsgaard-Malik Godje

Jacob Porsgaard vandt med 3-0

Supersværvægt

Oliver Zaren-Leon Derguti
Oliver Zaren vandt i 1. omgang

Super letvægt
Oliver Møllenberg-Kristian Bejko

Oliver Møllenberg vandt med 40-36