16. september 2019
Helsinges målscorer Jacob Jæger (i rødt) kæmper om bolden med Fredensborgs Luca De Biase. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Helsinges målscorer Jacob Jæger (i rødt) kæmper om bolden med Fredensborgs Luca De Biase. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Helsinge havde viljen til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Helsinge havde viljen til sejr
Sport Frederiksborg Amts Avis - 11. maj 2019 kl. 16:42
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg har ikke tidligere i foråret tabt, men det gjorde de lørdag til Helsinge. På græsbanen i Helsinge ville hjemmeholdet det mere, og derfor løb de med en sejr på 1-0 på et mål 20 minutter før tid scoret af Jacob Jæger.

Helsinge havde til gengæld tabt tre kampe i streg, men især i den seneste mod topholdet Fredensborg var der fremgang at spore.

Helsinge havde et par gode muligheder i 1. halvleg, blandt andet ved Thomas Lilliedal, der blev spillet flot fri af Atle Knutsson, men afslutningen gik forbi mål.

Nikolai Have havde også en god afslutning med små ti minutter tilbage af de første 45 minutter. Netop Nikolai Have og resten af de defensive kræfter i Helsinge havde fornøjelsen at stå overfor Fredensborgs høje og stærke Luca De Biase, og selvom han altid er hurtig, farlig og havde sine momenter, så havde defensiven godt styr på ham.

Målet faldt med lige over 20 minutter igen, da Jacob Jæger blev spillet fri i venstre side. Han sparkede køligt bolden under Fredensborgs målmand Lukas Wenzel Appel, der ellers igen stod en god kamp.

Han reddede holdet fra at komme yderligere bagud med et kvarters tid igen, da indskiftede Emil Bastrup sparkede knaldhårdt på mål. Her stod Lukas Wenzel Appel i vejen for skuddet, der kunne have afgjort kampen med et kvarter igen.

Det var tydeligt, at alle - hele vejen fra spillerne på banen, på bænken og trænere og ledere - var opsatte på, at føringen skulle holdes hele vejen.

Der blev fightet på banen, og især Abdul Delani Köksal var god til at kæmpe sig til bolden og holde på den. Hjemmeholdet var i de sidste 10 minutter tættere på at bringe sig yderligere foran, end Fredensborg var på at komme tilbage. Også selvom Fredensborg satte hjemmeholdet under pres i de sidste minutter.

Selvom det blev til tre point, så rykkede Helsinge ikke væk fra ottendepladsen i den meget tætte række. Fredensborg er nummer seks med bare et point mere.

I den kommende uge tager Fredensborg imod Herstedøster, mens Helsinge skal til Liria.

Helsinge-Fredensborg 1-0 (0-0)
Mål: 1-0: Jacob Jæger (69)

Tilskuere: 75