23. oktober 2019
Nikolaj Rosenthal blev hyldet i hallen før kampen. Han er siden finalekampen søndag blevet far til en dreng. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Nikolaj Rosenthal blev hyldet i hallen før kampen. Han er siden finalekampen søndag blevet far til en dreng. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Guldet kan hentes i Vojens på fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Guldet kan hentes i Vojens på fredag
Sport Frederiksborg Amts Avis - 16. april 2019 kl. 22:58
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted kan nu rejse til Vojens på fredag og blive danske mestre. Det er facit efter gårsdagens kamp, hvor holdet vandt 2-0 på hjemmebane, og da Rungsted samtidig vandt i Vojens forleden dag, så er de foran 3-0 i DM-finaleserien.

I de første 20 minutter var Rungsted klart det mest målsøgende hold. Det siger skudstatistikken også - den endte 11-1 til hjemmeholdet. Sønderjyske blev ramt af tre udvisninger, hvor det bare blev til en enkelt til hjemmeholdet, og selvom Rungsted havde et par virkelig store muligheder i powerplay, så blev der altså ikke scoret i de første 20 minutter.

Rungsted var ikke så dominerende i 2. periode, der endte næsten lige, når man tæller skud. Til gengæld endte den også med en føring på 1-0 til Rungsted. Det var svenske Robin Bergman, der satte pucken ind.

Det fik taget til at løfte sig i Rungsted, der før kampen havde hyldet Nicolaj Rosenthal. Hans timing på banen er eminent, for han er foreløbig topscorer i slutspillet. Det samme er timingen uden for banen, for han er blevet far mellem anden og tredje finalekamp. 10 minutter efter hjemkomsten fra sejren i Vojens gik vandet på hans kæreste, og inden for det næste døgn var Rosenthal blevet far til en søn.

Sønderjyske havde masser af gode takter i 3. periode, hvor de pressede Rungsted rigtig godt. De fik dog hurtigt selv ødelagt det, da Phil Marinaccio smadrede Joachim Holten Møller og fik fem minutter plus han blev sendt i bad.

Det fik Rungsted til at stabilisere sit spil, selvom powerplayet blev spillet meget passivt. I de fem minutter i overtal havde hjemmeholdet ikke et eneste skud på mål.

Der var fem minutter tilbage, da Sønderjyske igen blev fuldtallige, men selvom de i den sidste del af kampen sendte målmanden på bænken og fik en ekstra markspiller på banen, så blev det Rungsted, der hev sejren hjem, da Tyler Fiddler lagde pucken i et tomt mål med lige over et halvt minut tilbage. Nu bliver det altafgørende på fredag i Vojens.

DM-finale, 3. kamp
Rungsted-Sønderjyske 2-0

(0-0,1-0,1-0)
Mål: 1-0: Robin Bergman (25.02), 2-0: Tyler Fiddler (59.21)

Udvisninger: Rungsted 1x2 minutter, Sønderjyske 5x2 minutter

Tilskuere: 2.380