19. september 2019
Birkerød måtte tage fra Nymosen med et nederlag til GVI i første kamp i foråret i Danmarksserien. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Birkerød måtte tage fra Nymosen med et nederlag til GVI i første kamp i foråret i Danmarksserien. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Birkerød manglede skarpheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Birkerød manglede skarpheden
Sport Frederiksborg Amts Avis - 23. marts 2019 kl. 22:49
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

GVI snuppede premieresejren hjemme mod Birkerød lørdag eftermiddag. Med et mål i hver halvleg tog det langt højere placerede hold en 2-0-sejr foran de 120 personer på kunstgræsset i Nymosen.

Det var ikke til at se, at GVI før kampen havde samlet mere end dobbelt så mange point sammen som Birkerød i Danmarksserien.

Det var hjemmeholdet, der kom mest aggressivt ud til kampen. Bolden var mest på GVI's banehalvdel, men de lange afleveringer, som Birkerød gerne ville slå, blev aldrig for alvor præcise i medvinden.

Ingen af holdene angreb overdrevet, og hvor Birkerød gerne ville sende Troels Cilius eller Niklas Krsitiansen i dybden, så prøvede GVI at slå til på hurtige omstillinger.

Der skulle et hjørnespark til, før hjemmeholdet kom foran. Birkerød fik ikke clearet bolden, og så endte den foran Simon Raahave, der sendte den ind under Magnus Petersen i Birkerød-målet.

I 1. halvleg var hjemmeholdet mere direkte og farlige end Birkerød, men der kom ikke mere ud af det.

Det samme billede kunne man se i 2. halvleg, hvor Birkerød dog åd sig mere og mere ind i kampen. I den sidste del af kampen satte Birkerød endda GVI under et stort pres. Det blev til flere gode muligheder, men både afslutningerne og de allersidste afleveringer savnede kvalitet.

Når Birkerød kom længere frem på banen, så skabte det muligheder i den anden ende af banen. Med lige over 10 minutter igen, så kunne GVI have lukket kampen, da Jimmy Mayasi efter en lang aflevering stod helt fri lige foran mål, men afslutningen var meget svag.

Birkerød pressede stadig på, men hjemmeholdet slog til i overtiden. Her satte Rune Friis satte fod på bolden efter et kontraangreb til resultatet 2-0.

Birkerød rykkede en plads ned efter kampen, så holdet lige nu ligger nummer otte ud af ti hold med 12 point for 15 kampe.