22. september 2019
FC Helsingborg tog i Helsingør Hallen i mod de forsvarende svenske mestre for Storvreta til en kamp i den bedste svnekse floorballrække.
gallery icon

Se billedserie

FC Helsingborg tog i Helsingør Hallen i mod de forsvarende svenske mestre for Storvreta til en kamp i den bedste svnekse floorballrække.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 1200 til fest i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 1200 til fest i Helsingør
Sport Frederiksborg Amts Avis - 17. marts 2019 kl. 14:51
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var inviteret til topsport og tilskuerfest, da to svenske floorballhold gæstede Helsingør Hallen og havde godt 1200 mennesker på plads som tilskuere.

De så-godt-som-lokale FC Helsingborg fik dog ørerne i maskinen, da de forsvarende svenske mestre fra Storvreta endte med at vinde 8-2.

FC Helsingborg, der lå nr. 12 i superligaen var ellers foran 1-0 efter første periode og sensationen lurede. Men mestrene hev snøren ind - og som med et trylleslag vendte krigslykken. Med flotte mål, højt tempo og stærkt samspil viste Storvreta, at de er klar til at gå i slutspil og er en oplagt kandidat til at genvinde guldet.

Det er femte år i træk, at FC Helsingborg kommer til Helsingør og spiller en kamp i den bedste række i kraft af et samarbejde med Helsingør Floorball Team.

Helsingør Floorball Team blev kåret til »Årets klub 2018« af Helsingør Kommune på baggrund af netop arrangementerne med FC Helsingborg, og fordi klubber i dag er oppe på 200 ungdomsspillere fordelt på 12 hold.

- Målet med dagens dobbeltevent, hvor bredde og elite går hånd i hånd, er at veksle opmærksomheden til handling. At åbne flere menneskers øjne for, at idræt med stav i hånden er sjovt, anderledes og yderst motiverende til glæde for samfundet og individets sundhed og velvære, skriver Helsingør Floorball Team i en pressemeddelelse.

Klubben har haft 60 frivillige i gang og brugt godt fire måneder på at forberede kampen, og man fik på dagen overraket 30.000 kroner af Spar Nord Fonden.