20. juli 2019
FC Fjordbolds Morten Hauglund forsøger sig med et saksespark i kampen mod København Futsal, som Frederikssund-holdet dog måtte se sig slået 4-3 i.
gallery icon

Se billedserie

FC Fjordbolds Morten Hauglund forsøger sig med et saksespark i kampen mod København Futsal, som Frederikssund-holdet dog måtte se sig slået 4-3 i.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDER: Tabte intens topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDER: Tabte intens topkamp
Opdateret 20. januar 2019 kl. 18:03
Sport FAA - 20. januar 2019 kl. 15:35
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Fjordbold var ude efter at æde noget af København Futsals forspring i Futsal Liga Øst, da de to hold søndag eftermiddag mødtes i Valby Hallen foran godt 200 tilskuere.

Men det må blive med drømmen om at slutte i top to og få en slutspilskamp på hjemmebane for Frederikssund-holdet fra Fjordbold, da København på dagen viste sig en tand skarpere og vandt 4-3.

Som tilskuer blev man forkælet med en futsalkamp på allerhøjeste niveau i Danmark, hvor der i den grad blev givet og taget i begge ender - krydret med både tekniske og taktiske finesser.

Det sidste især i første halvleg, hvor holdene havde svært ved at skabe chancer på hinanden. Det blev til et par løse per hold, men der skulle en kvik detalje fra Brian "Brizze" Mengel til at åbne scoringen. Landsholdsspilleren tog hurtigt et hjørnespark og sparkede direkte på mål, og bolden sneg sig over stregen via både stolpen og en overrasket Lasse Gram Jensen i målet.

1-0 holdt til pausen, og så blev der ellers åbnet op for sluserne for den offensive futsal. Ibrahim El-Faour udlignede efter et hjørnespark, som Fjordbold ikke fik clearet i tide, og i de følgende minutter havde København bolden på målrammen to gange.

Men det var Morten Hauglund, der gjorde det til 2-1 til Fjordbold i stedet efter en erobring høj i banen. Føringen holdt dog bare ni sekunder. Så udlignede Rasmus Lucht efter en flad tværbold.

Så var det Fjordbolds tur til at dominere. Både "Brizze" og Martin Hansen kom til store chancer, men i stedet slap Ibrahim El-Faour afsted i højre side og sparkede bolden fladt ind til 3-2 med seks minutter igen.

Det tvang til sidst Fjordbold frem i powerplay, men et boldtab i overgangen til netop det kostede, og så kunne Jonas Hoffmann gøre det til 4-2 i et tomt mål.

Fjordbolds powerplay fortsatte dog, og Martin Hansen reducerede til 4-3 med 48 sekunder igen efter et tålmodigt Fjordbold-angreb.

Nordsjællænderne fik et angreb mere, men København fik lukket af for mulighederne, og så løb tiden ud.

Fjordbold ligger nummer fire i Futsal Liga Øst - 10 point efter København på førstepladsen.

Futsal Liga Øst
København-Fjordbold 4-3 (0-1)
Mål:
0-1: Brian "Brizze" Mengel (15:57), 1-1: Ibrahim El-Faour (25:17), 1-2: Morten Hauglund (29:36), 2-2: Rasmus Lucht (29:45), 3-2: Ibrahim El-Faour (33:59), 4-2: Jonas Hoffman, 4-3: Martin Hansen (39:12)
Tilskuere: 200