20. november 2017
Nordsjælland Håndbolds fanzone har udviklet sig flot hele sæsonen - og den er mere end ligaklar!
gallery icon

Se billedserie

Nordsjælland Håndbolds fanzone har udviklet sig flot hele sæsonen - og den er mere end ligaklar!
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDER: Håndboldfest i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDER: Håndboldfest i Helsingør
Sport FAA - 09. april 2017 kl. 14:51
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forløsning er et lille ord om den følelse, man føler i Nordsjælland Håndbold, efter oprykningen til Håndboldigaen blev en realitet.

Lørdag kunne den så for alvor blive fejret i Helsingør Hallen efter sæsonens sidste kampe mod Ajax, og det blev den med en proppet hal og masser af våde varer efterfølgende.

Væk er den kæmpe skuffelse fra et år siden, hvor Nordsjælland smed en plads i ligaen i de sidste sekunder af en kamp mod Tønder, der i manges øjne fik ekstrem stor dommerhjælp til netop at vinde den kamp.

Men i Nordsjælland Håndbold fik man hurtigt vendt blikket fremad og med 11 points forspring til nummer to, endte man som en suveræn vinder af 1. division.

- Vi har været sindssygt trætte af, at der (for et år siden, red.) gik en måned i medierne med, at der blev snakket om, hvad der skete i den kamp. Man kan ikke ændre på, at regler nu en gang er regler, og dommerne laver subjektive vurderinger, siger Nordsjællands Nicolai Pedersen.

- Så det her er bare vores endelige svar til alt det, der er blevet sagt. Det er lidt ærgerligt, at der er gået 10 måneder med at få givet det svar, men det er en mega forløsning, når vi nu har gjort det - og i så overlegen stil.

Her kan de se billeder fra festen i Helsingør Hallen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk