27. september 2021
Nordsjælland-spillerne hilser ud til publikum efter sejren. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Nordsjælland-spillerne hilser ud til publikum efter sejren. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Arbejdet blev gjort færdigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Arbejdet blev gjort færdigt
Opdateret 27. april 2019 kl. 19:08
Sport Nordsjælland - 27. april 2019 kl. 16:44
Af René Larsen

Nordsjælland sluttede ligaen godt af med to sejre. Forleden i Hillerød mod Ribe-Esbjerg og lørdag i Helsingør sendte Nordsjælland vestjyske Lemvig-Thyborøn helt ned i dyndet med en sejr 27-24.

Bedømt på lørdagens opgør kan selvtillidsløse Lemvig-Thyborøn få det meget svært i en eventuel playoff-kamp mod TM Tønder, for Nordsjælland stillede i en vingeskudt forfatning.

Aku Kreutzmann havde inden kampen tilsluttet sig Jesper Dahl og Johan Meklenborg på skadeslisten. Undervejs fik han følgeskab af Nicolas Lundbye Kristiansen, og Nordsjælland måtte gør brug af Mikkel Palmer, Daniel Astrup og Mads Bro Sørensen, der alle har fået mest spilletid i denne sæson på Hillerøds hold, der rykkede ud af 2. division. For Mads Bro Sørensen var der tale om debut.

Nordsjælland fik trukket allerede fra midt i 1. halvleg med Tobias Jørgensen som spilstyrer og Carl-Emil Haunstrup som effektiv afslutter.

På halvlegens sidste mål af Lasse Uth kunne Nordsjælland gå til pause med en føring 14-9. Den blev udbygget til 22-15 i 2. halvleg, inden det gik op i hat og briller.

Lemvig-Thyborøn kom op på 25-23, og chancen var absolut til stede for at tage det sidste skridt op. Men det forhindrede Lemvig-Thyborøn selv med nogle graverende fejl.

Før opgøret blev der overrakt blomster til dommerparret Henrik Johnsen og Claus Adelgaard, der efter mange års virke stopper gerningen på topplan. Adelgaard huskes i Nordsjælland især som den ene halvdel af dommerparret, der med sin kendelser var med til at sende Nordsjælland ned i 1. division i en historisk playoff-kamp mod Tønder for år tilbage.

Stemmer du til kommunalvalget i år?