18. november 2019
Jakob Johansson. Foto: Jens Wollesen
Jakob Johansson. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Angriber får lov til at gå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriber får lov til at gå
Sport Frederiksborg Amts Avis - 14. juni 2019 kl. 16:17
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jakob Johansson nåede at blive noteret for fire officielle kampe for FC Nordsjælland. Men de daterer sig noget tilbage i tiden, da den 20-årige angriber det seneste halvandet års tid har været udlejet. Først til Randers og det seneste års tid til HB Køge.

Her fortsætter Jakob Johansson også karrieren. Lejeaftalen er nu skifter ud med en to-årig aftale med HB Køge.

- Jakob Johansson har spillet og scoret kontinuerligt i den forgangne sæson i HB Køge, og FC Nordsjælland vil ikke stå i vejen for hans fortsatte udvikling og karriere, skriver FC Nordsjælland på dets hjemmeside.

Jakob Johansson har scoret 15 mål i 30 kampe for HB Køge, og han har kronet en fin sæson af med to kampe på det danske U20-landshold i Horsens inden for den seneste uge.

- Jeg er glad for at det var muligt, at forlænge min aftale med HB Køge. Der er lagt en god plan for mig, og jeg har haft en god tid i HB Køge i min første sæson. Jeg har fået en masse spilletid, og jeg føler jeg har haft en god første sæson hvor jeg er faldet godt til på holdet, og så har jeg fået lavet mange assist og scoret en del mål, som jo er mit job som angriber og jeg selvfølgelig arbejde på at fortsætte i samme spor. Jeg synes, det ser spændende ud for den næste sæson, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Jakob Johansson ifølge HB Køges hjemmeside.