18. januar 2019
Maja Alm. Foto: Diego Baratti/Dansk Orienterings-Forbund
Maja Alm. Foto: Diego Baratti/Dansk Orienterings-Forbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alm er storfavorit i Jægerspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alm er storfavorit i Jægerspris
Sport FAA - 21. april 2018 kl. 12:44
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verdensmester og forsvarende dansk mester.

Maja Alm kommer til det nordsjællandske med alle de store titler og må siges at være ensom favorit i feltet, når der søndag formiddag løbes DM i orienteringsløb på den ultralange distance. Det betyder godt 17 kilometer for de bedste kvinder, hvis de eller vælger den mest optimale rute.

I kvindeeliten er det da også kun Emma Klingenberg, der er nybagt mor, som stiller til start for at gøre Maja Alm titlen stridig.

Så bliver der nok mere konkurrence om førstepladsen hos herrerne, hvor den i Hillerød opvoksede Rasmus Djurhus stiller til start med nummer ét på maven, hvilket indikerer hans favoritværdighed - specielt fordi sidste års vinder og sølvvinder, Tue Lassen og Andreas Boesen, ikke stiller til start.

En lille outsider er dog Allerød OK's Stefan Frands Petersen, der bor og løber i Dansk Orienterings Forbunds elitecenter i Aarhus, men stiller op i hjemklubbens farver søndag - og det er i øvrigt Allerød OK, der afvikler løbet. Men Tisvilde Hengs Jonas Falck Weber vil nok også blande sig i den kamp.

I alt stiller 500 løbere til start til DM-løbet, som starter og slutter på Skovkirkevej ved Jægerspris, hvor første løber stryger af sted klokken 10.00.