23. september 2020
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerød sejrede i topopgøret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerød sejrede i topopgøret
Sport Nordsjælland - 14. april 2018 kl. 19:00
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ballerup-Skovlunde har hele vinteren ligget på førstepladsen i Sjællandsseriens pulje 1, men duksepladsen har i foråret tilhørt Allerød i kraft af flere spillede kampe.

Men lørdag satte Allerød sig enerådigt på førstepladsen med en 1-0-sejr, efter de to topholds møde på kunstgræsbanen i Ballerup Idrætspark.

Det var to påpasselige mandskaber, der ikke gav meget væk. Så hvad der ikke var i store målchancer foran de to mål, det var der i intensitet og nerve i de mange dueller.

Allerød havde til topopgøret bænket topscorer Dino Karjasevic, der døjer med lyskeproblemer. Han blev dog sat på banen kort inde i 2. halvleg, og han tilførte straks Allerød-offensiven flere vitaminer.

Efter selv at have haft et udmærket forsøg ved denne ene stolpen, så stod Karjacevic for en assist, da kampen blev afgjort. Dino Karjacevic lagde en bold ned bag Ballerups centrale forsvar, og her kunne Bastian Kruse udplacere Emil Gustafsson i BSF-målet.

Inden scoringen havde BSFs Jonas Zederkoppf haft en god flugter, som Allerød akkurat fik dirigeret væk med et forsvarshoved, og siden headede hjemmeholdets Mads Randrup på underkanten af overliggeren fra tæt hold.

Har debatten om sexisme taget overhånd?