18. januar 2019
Osama Akharraz kan snart være fortid i Helsingør. Her bliver han tacklet af en liggende Jakob Blåbjerg fra AaB. Foto: Anders Kjærbye
Osama Akharraz kan snart være fortid i Helsingør. Her bliver han tacklet af en liggende Jakob Blåbjerg fra AaB. Foto: Anders Kjærbye
Foto: Anders Kjærbye/Scanpix Danmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akharraz ude i kulden i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akharraz ude i kulden i Helsingør
Sport FAA - 08. december 2017 kl. 17:54
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cheftræner i Helsingør Christian Lønstrup har tidligere været ude at sige, at truppen skal slankes i vinterpausen. Der skal fjernes 10-12 mand fra den 32 mand store trup. Klubben er samtidig i fuld sving med at hente en eller flere forstærkninger.

arrow Læs også: FC Helsingør-direktør forventer travlt transfervindue

En af de spillere, der ser ud til at være færdig, er Osama Akharraz, som Helsingør hentede lige før transfervinduet lukkede efter sommerpausen. Han har dog ikke formået at spille sig til en fast plads.

- Jeg har været skuffet over Osama. Første gang vi henter en etableret superligaspiller, så får vi ikke det ud af det, som vi skal. Det er tankevækkende, siger Christian Lønstrup til Frederiksborg Amts Avis og fortsætter:

- Han har udløb til sommer, og det er ikke fordi, han har overbevist mig synderligt, så han kunne godt være på vej ud.

Helsingør kigger flere steder efter en boksspiller, der skal kunne score mål, for holdet har scoret færrest mål af alle i Superligaen.

- Jeg er ret tilfreds med vores målmænd, jeg er ret tilfreds med vores forsvarsspillere, jeg er ret glad for vores kanter - de skal dog i bedre form. Vi har nogle midtbanespillere, der er blandt de største talenter i Danmark. Vi har tit vundet midtbanen, når vi har spillet mod de bedste hold. Jeg synes, vi har spændende offensivspillere i Anders Holst og Adnan Mohammed, siger Lønstrup, der er fortrøstningfuld efter den første halvsæson, og han har opskriften til at komme videre:

- Det ser ikke så dårligt ud. Vi skal trimme truppen og få et bedre træningsmiljø, og så supplere op med noget kvalitet. Fra nu af henter vi kun spillere ind, der gør os bedre. Vi har også økonomien til det.

arrow Billedserie: Helsingør slår Lyngby og kravler væk fra sidstepladen
09. december 2017 kl. 17:57 Opdateret: kl. 19:33
arrow AaB afværger pokalexit med to sene mål mod FC Helsingør
06. december 2017 kl. 19:46 Opdateret: kl. 20:33