20. juli 2019
Osama Akharraz har trænet med i FC Helsingør det meste af vinteren. Foto: Mads Hussing
Osama Akharraz har trænet med i FC Helsingør det meste af vinteren. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akharraz får ny chance i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akharraz får ny chance i Helsingør
Sport FAA - 18. januar 2019 kl. 17:07
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke megen spilletid, som Osama Akharraz fik i sit ene år i FC Helsingør under daværende cheftræner Christian Lønstrup, og siden kontrakten udløb i sommers har den tidligere Brøndby- og AGF-spiller været klubløs.

arrow Læs også: Livet på anden klasse rammer som en hammer

Men nu er han tilbage i varmen. Vinteren over har han trænet med FC Helsingørs 1. divisionshold, og cheftræner Peter Feher ser perspektiver i 28-årige Akharraz.

- Han er en spiller, der tilbyder noget lidt andet end de andre midtbanespillere vi har. Han er mere offensiv. Det er planen, at han skal have næstsidste fod på en del mål her i foråret, og så er han også en habil afslutter selv. Hans sidste ophold i klubben blev lidt ødelagt af skader, men han har trænet med hos os et stykke tid nu, og han har set rigtig fin ud, på trods af at han har været ude et stykke tid.

- Fordelen ved at hente ham i en vinterpause er også, at vi kan nå at få ham i form til foråret, hvor han så kan bidrage med noget boldfasthed, et godt offensivt blik, og noget teknik. Vi havde ham med i efterårets sidste reserveholdskamp mod Sønderjyske, hvor han scorede et mål og lagde op til to, så han er da helt klart en spiller jeg forventer kan bidrage med en masse i foråret, siger Peter Feher i en pressemeddelelse.

Aftalen med Osama Akharrz kommer efter FC Helsingør i de foregående dage har taget afsked med flere spillere fra efterårets trup. Således er målmand Lukas Jensen, kantspillerne Jonathan Eriksen og Sebastian Elvang stoppet, lige som stopperen Martin Fisch ikke kan få sit civile arbejde til at harmonere med de formiddags-træninger, som FC Helsingør er begyndt med efter nytår.