24. maj 2019
Sarah Mahfoud får alligevel en kamp mod franske Stephanie Ducastel. Foto: Kenn Thomsen
Sarah Mahfoud får alligevel en kamp mod franske Stephanie Ducastel. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflyst kamp på plakaten igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflyst kamp på plakaten igen
Opdateret 17. oktober 2018 kl. 21:06
Sport FAA - 17. oktober 2018 kl. 19:13
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sarah Mahfoud skulle have mødt den franske verdensrangliste bokser Stephanie Ducastel ved Mogens Palles stævne i Frederiksberg Hallerne i september. Men den gang kom der af uklare årsager et sent afbud fra den franske kvinde, og Hillerød-bokseren måtte i sidste øjeblik tage til takke med et opgør mod den noget lavere rangerede Vanesa Caballero, som hun hurtigt stoppede.

Men nu er det lykkedes Mogens Palle at lave en ny aftale med den franske bokser, og hun bliver modstander i Sarah Mahfouds næste kamp, der skal bokses den 24. november i Frederiksberg Hallerne. Det oplyser Danish Fight Night.

Sarah Mahfoud er rangeret som nummer fire på Europaranglisten, mens 38-årige Stephnanie Ducastel er i top 10 hos alle de store verdensforbund.

- En vil føre til en fordelagtig placering på alle verdensranglister og en gylden øjeblikkelig mulighed for en VM-kamp, lyder det fra Mogens Palle-lejren.

Også Sarah Mahfouds lillebror Allan skal i aktion ved november-stævnet. Det bliver hans anden kamp som professionel.

Det er dog en anden af Mogens Palles boksere, Jeppe Morell, der er udset til at få en hovedrolle ved stævnet. Letsværvægteren Jeppe Morell skal møde russeren Dmitrii Chudinov, der tidligere har besejret den danske Sauerland-bokser Patrick Nielsen.