19. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 17-årige spids: Skulle have scoret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årige spids: Skulle have scoret
Sport FAA - 11. februar 2018 kl. 19:57
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der går stadig noget tid, før 17-årige Mikkel Damsgaard kommer til at ligne en rigtig Superligaspiller.

Men det kan han sådan set være ligeglad med, for Jyllinge-drengen blev noteret for sin første fulde kamp i landets bedste række, da han var med fra start til slut i FC Nordsjællands 2-1-nederlag til Sønderjyske.

- Det var en stor oplevelse at få 90 minutter i Superligaen. Det er jeg meget glad for, siger Mikkel Damsgaard, der har imponeret med fem scoringer i vinterens træningskampe.

Han kom meget tæt på at score sit første Superligamål, men måtte se afslutningen gå lige forbi fjerneste stolpe i første halvelg,

- Jeg ville gerne have været med længere fremme, og jeg skulle også have lavet et mål. Vi fik ikke skabt de chancer, vi normalt gør, men så skal vi være mere kyniske, når vi kommer frem til dem, siger Mikkel Damsgaard, der følte sig godt tilpas i kampen efter de mange spilminutter i opstarten.

- Der er forskel i intensiteten. For man kan godt mærke, at der bliver spillet om noget. Men ellers var tempoet ikke så meget anderledes end i træningskampene.

Cheftræner Kasper Hjulmand var også godt tilfreds med det, han så fra sin 17-årige frontløber, der bestemt ikke gør sig bedst på en knoldet, tung græsbane i stærk blæst.

- Der kan man tale om en spiller, der ikke passer ind i sådan en type kamp, men han kom fint rundt og er tæt på at lave et par assist. Han kom til en god afslutning, hvor han har scoret flere mål i lignende situationer med sin inderside. Han bevæger sig naturligt rundt og finder huller. Han gjorde alt, hvad han kunne, og jeg er sikker på, vi kommer til at se mere til ham, siger Hjulmand.

Selv snakkede Mikkel Damsgaard ikke så meget om de svære forhold at spille i.

- Det var svære forhold, og man skulle lige vænne sig til vinden, men det skal ikke være nogen undskyldning. Vi skal spille bedre. Vi har haft meget fokus på standarder, og alligevel lukker vi et mål ind på en standard.