21. november 2017
Emil Hjorth - her fra en tidligere kamp - var en af profilerne hos Hørsholm i sejren over Svendborg onsdag aften.
Emil Hjorth - her fra en tidligere kamp - var en af profilerne hos Hørsholm i sejren over Svendborg onsdag aften.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - De andre skal frygte os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- De andre skal frygte os
Sport FAA - 12. januar 2017 kl. 11:07
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 12 rebounds og 13 point gik Hørsholms 20-årige Emil Hjorth forrest, da Svendborg blev slået 86-55 onsdag aften i Hørsholm Hallen.

Han er prototypen på det, Hørsholm gerne vil have: unge danske spillere, der bare går til den, når de får chancen. Og det kastede 12 rebounds af sig, hvilket er karrierens højeste antal i Basketligaen for Emil Hjorth.

- Jeg giver den bare gas og prøver at spille for holdet. Et af vores fokuspunkter i denne sæson er rebounds, så dem prøver jeg at tage så mange af som muligt. Så skal skuddene nok komme, siger Emil Hjorth, der ikke havde gættet på, at Hørsholm ville vinde med 31 point over Svendborg.

- Jeg troede, det ville have været lidt tættere. Svendborg er et godt hold. Men vi var klar fra start, og vores forsvar var fantastisk. Vi kommunikerer og justerer hele tiden, siger han.

- Vi holder dem fra rebounds, som de ellers er gode til. Og når vi så selv får reboundet, giver det mange nemme scoringer og ødelægger deres rytme.

Nu bliver opgaven for Hørsholm at holde dampen oppe i alle kampen, så man undgår de store udsving, holdet ofte har.

- Vi har et stort potentiale. De andre skal frygte os, når de kommer og spiller mod os. Vi har ikke så mange amerikanere som de andre, så præsterer vi godt, og vi har det bedste forsvar i ligaen, siger Emil Hjorth.

Han er i øvrigt søn af den tidligere Hørsholm-spiller, Per Hjorth, som har hjulpet Basketliga-holdet til træning den seneste tid på grund af skader i truppen. Nu er Per Hjort så selv ude med en skade i achillessenen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk