27. juni 2019
Anders Christensen strækker sig langt. Mathias de Fries er på stand by.   Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Anders Christensen strækker sig langt. Mathias de Fries er på stand by. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vildt Benløse-comeback ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildt Benløse-comeback ikke nok
Opdateret 20. januar 2019 kl. 20:36
Sport DB - 20. januar 2019 kl. 19:52
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med hjemmeholdet bagud 2-6 efter de første to perioder, var der ikke mange tilskuere i en godt proppet Benløse-hallen, der smuttede omkring den lokale bookmaker i pausen inden de sidste 20 minutter og lagde deres spareskillinger på, at mestrene fra Frederikshavn ville blive udfordret sådan for alvor.

Men de rødblusede floorball-spillere ville det anderledes og kastede al forsigtighed over bord i jagten på det nærmest umulige. Og de var faktisk ikke længere fra at få fremtvunget sudden death end en afslutning i sidenettet og siden et slagskud ti centimeter over overliggeren i frederikshavnernes mål.

5-6 endte det, og havde Benløse »bare« fået hul på bylden noget tidligere i tredje periode, end da Mathias Glass endelig fandt sin målfarlighed frem efter 11 et halvt minut, så var frederikshavnerne nok blevet sendt hjem med intet andet end lange næser og en selvtillid lige så hullet som bolden.

Nu slap de med skrækken og afsted med de to point, for nok reducerede Glass også til 4-6 to minutter senere, mens Mark Bek med et vidunderligt langskudsdrøn fra midten af banen gjorde det til 5-6 med lige knap fem minutter tilbage at spille.

Mere blev det ikke til for hjemmeholdet, der havde David de Fries som cheftræner, da den just forfremmede Martin Lytje var på forlængst planlagt skiferie. Ved sin side havde de Fries Benløses gamle kaptajn, Nicklas Elfving, der sågar også var påført holdkortet - og måske bliver dette også mere end på skrømt, når medaljespillet nærmer sig.

Og yderligere forstærkning er på vej - allerede til næste kamp hos Sunds har Benløse fået Daniel MacCabe tilknyttet, og skiferierende Daniel Nygaard er forhåbentlig også kommet hjem uden arme og ben i gips.

Herover billeder fra Benløse-Frederikshavn. Foto: Peter Andersen