22. november 2017
Oliver Klarskovs fremtid er i TMS. Foto: Thomas Olsen
Oliver Klarskovs fremtid er i TMS. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt talent forlænger med TMS Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt talent forlænger med TMS Ringsted
Opdateret 18. april 2017 kl. 11:47
Sport DB - 18. april 2017 kl. 11:32
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man har ikke skulle se ret mange af TMS-herrernes kampe i denne halvsæson for at have opdaget, at den bare 19-årige Oliver Klarskov har gjort det virkelig godt, når han kom ind i kampene. Typisk som aflastning for Andreas Stryger på midten, men også mere generelt i hele bagkæden.

Og de meget lovende indsatser i sæsonen har nu fået TMS til at hive et vist stykke papir frem. Ja, helt konkret satte formand Henrik Dudek og Klarskov sig netop ned ved et bord i hallen i Skanderborg i mandag aften.

- Oliver havde godt nok i forvejen kontrakt med os frem til sommeren 2018, men den ville vi allerede nu gerne sikre os at forlænge. Han har gjort det rigtig godt for os i år, og netop det at få papir på Oliver længere ud i fremtiden, det ved jeg at Christian (Dalmose, red.) er rigtig glad for, sagde Dudek i aftes med et tilfredst blik i retning af den unge playmaker, som nu er i Ringsted frem til og med sommeren 2020.

Klarskov føjede selv til:
- Jeg er meget tilfreds med at jeg har styr på fremtiden langt frem nu. Jeg har følt mig tilpas i TMS lige fra start, og jeg har fået en god rolle på holdet, og synes da at jeg har været med til at gøre en forskel i kampene, siger han.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk