24. juli 2019
Tommy Olsen skifter Taastrup FCs cheftræner-jakke ud med Køge Nord FC.  Foto: Jeppe Lodberg
Tommy Olsen skifter Taastrup FCs cheftræner-jakke ud med Køge Nord FC. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tommy Olsen ny cheftræner i Køge Nord FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommy Olsen ny cheftræner i Køge Nord FC
Sport DB - 04. november 2017 kl. 19:52
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter seks et halvt år i Taastrup FC - de første fire sæsoner som assistent for først Peter Krejlund og siden Jonas Borup samt de to en halv som cheftræner - sad Tommy Olsen lørdag på bænken for sidste gang hos det skriggrønne danmarksseriehold, da Taastrup spillede 1-1 i sæsonafslutteren mod Kastrup.

Frem til den 12. december vil »brolæggeren« varetage træningen, men når den slidsomme vintertræning går i gang, vil Tommy Olsen være at finde i Køge Nord FC, som dermed har fundet sin afløser for Morten Eskesen, der stoppede primo oktober for at skifte til superligaklubben Randers FC.

Siden da har Køge Nord FCs hidtidige assistent Kim Hansen ageret cheftræner, men han træder glad og gerne tilbage i sin vante stilling.

- Jeg fortsætter unde rTommy. Jeg synes, at han lyder som en rigtig fin fyr, og jeg glæder mig meget til at lære ham bedre at kende og arbejde sammen med ham, siger Kim Hansen og følelsen er gensidig:

- Jeg har haft nogle rigtigt gode samtaler med alle omkring holdet, og jeg er meget positivt overrasket over, hvor dedikerede de er.

- Vi har lavet en halvandet årig aftale, og jeg synes, at jobbet lyder perfekt for mig. Jeg kan godt lide at arbejde med engagerede mennesker, og det er et virkelig spændede projekt, de har gang i, siger Tommy Olsen og skynder sig at tilføje, at han ikke dermed siger, at det er en uengageret flok, han forlader i Taastrup.

- Men mens jeg her (i Taastrup) er i en breddeklub, hvor det er hele klubben, der skal tilgodeses, så er det i Køge Nord meget tydeligt, at det handler om førsteholdet. Det kan jeg godt lide.

- Men selvfølgelig var det da vemodigt at fortælle spillerne det efter kampen, og det er vemodigt at sige farvel efter mere end seks år til folk, jeg har haft det godt med. Men nogle gange er det sundt med ny inspiration - både for mig som træner og for spillerne, siger Tommy Olsen, der egentlig havde en aftale med Taastrup FC frem til sommer.

- Men vi har lavet en gensidig opsigelse - så er der også bedre tid for en ny træner at tage over i vinterpausen, siger den kommende cheftræner i Køge Nord FC.