17. september 2019
Louisa Mittet spillede en flot kamp med fem mål og seks assists. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Louisa Mittet spillede en flot kamp med fem mål og seks assists. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS undgår den direkte nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS undgår den direkte nedrykning
Opdateret 16. marts 2019 kl. 20:34
Sport DAGBLADET - 16. marts 2019 kl. 15:32
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds kvinder spillede en flot kamp lørdag mod Hadsten og sejrede fuldt fortjent med 25-19. Og med sejren kan TMS-kvinderne nu ikke længere nå at ryge ned blandt de tre nederste hold i rækken, som rykker direkte ud. Derimod kan midtsjællænderne stadig ende med at skulle ud i playoff-kampe om overlevelse, men det er en anden snak.

TMS fik en vældig fin start på kampen med mål på sine tre første skud, mens Hadsten omvendt brændte sine tre første forsøg - på trods af ellers at have tilspillet sig tre helt åbne muligheder.

Derfor 3-0 til Ringsted-pigerne efter en håndfuld minutter og kort efter hed den 5-2. Skulle man måle på den fysiske størrelse, var gæsterne nu ellers klart overlegne, men i kampens indledning blev jydernes store skudkraft ikke omsat i scoringer, for skuddene røg ganske enkelt forbi mål.

Det blev de dog ikke ved med, og da først Hadsten-spillerne begyndte at ramme mål, peb boldene også ind i en længere periode. Og efter et kvarters spil havde TMS-keeper Kamilla Davidsen endnu ikke haft en redning... Men til alt held for Davidsen stod forsvaret foran hende til gengæld virkelig godt, og særligt Katrine Thomsen og Louise Wendelbo havde de store parader fremme i 1. halvleg.

8-7 stod der på måltavlen efter de 20 minutter spillet, og det var egentlig et meget retvisende billede af en kamp, der i en periode blev stadigt mere jævnbyrdig. Til slut i halvlegen trak de grønblusede dog en smule fra igen og kunne gå til pause foran 13-10, og det skyldtes ikke mindst en række lynhurtige kontraer fra Trine Mortensen på fløjen.

I starten af halvlegen begik dommer Morten Erlang Hansen en noget spøjs fejl, da en tilskuer højlydt svinede én af hans kendelser til - men dén fornærmelse opfattede dommeren som leveret af TMS-træner Thomas Brønd... Og ikke mindst på grund af dén (forkerte) to-minutters udvisning, gik TMS fra at være foran med klare 15-10 til nu kun 15-14.

Herefter bølgede kampen i en tid frem og tilbage, hvor TMS atter tog afstand til plus tre - inden Hadsten så kom ned på minus én ad et par omgange. I slutfasen formåede hjemmeholdet dog at holde nerverne bedst i ro, og mens Hadsten atter begyndte at plaffe malingen af målstolperne, var TMS kyniske til sidst.

Og da Katrine Thomsen med fire minutter igen bragte TMS på 22-18, var kampen afgjort.