27. juni 2019
Per Wulff (th.) stopper på TMS Ringsteds Ligahold efter denne sæson. Foto: Anders Kamper
Per Wulff (th.) stopper på TMS Ringsteds Ligahold efter denne sæson. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-træner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-træner stopper
Sport DB - 14. januar 2019 kl. 22:51
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de seneste fem sæsoner har Per Wulff været en trofast og loyal støtte for først Dan Hansen og siden Christian Dalmose på TMS Ringsteds herrehold. Til sommer er det dog slut af den simple årsag, at tiden ikke rækker til det længere.

- Et fuldtidsarbejde som pædagog med daglange vagter harmonerer ikke med et assistenttræner-job i en Ligaklub med minimum fire træninger og en til to kampe om ugen. Jeg har været super glad for jobbet som assistenttræner og samarbejdet med Dalmose samt spillerne, men tingene skal også hænge sammen for mig og den forpligtigelse jeg har overfor klubben. Derfor har jeg i god tid meddelt klubben og Christian, at jeg stopper med udgangen af denne sæson, således de har god tid til at finde min afløser, siger Per Wulff i en pressemeddelelse fra TMS.

Per Wulff var først assistent for Dan Hansen i to år og altså sammen med Dalmose efer denne sæson.

Dertil kommer et par sæsoner som ungdomstræner i klubben, og Wulff kan godt tage sin del af æren for, at spillere som Nicklas Petersen, Mads Dudek, Anders Møller og flere andre slog sig igennem till 1. holdet.

»Per Wulff har været med i en del år og været med til at præge TMS Ringsteds herre sides sportslige sammensætning og udvikling de seneste sæsoner,« lyder det da også fra TMS.

Christian Dalmose siger om Wulff:

- Jeg har været - og er fortsat - super glad for samarbejdet med Per. Jeg kendte ikke Per, da jeg kom til klubben, men han har været en loyal assistenttræner for mig i mine første år i klubben, hvor han har hjulpet med mange praktiske ting, for at jeg kom på plads. Han har også hjulpet med søgningen efter nye spillere, forberedelsen til kampe og assistancen undervejs i kampene, og så selvfølgelig den daglige træning.«

- Klubben har meget at takke Per for igennem et snart syv-årigt samarbejde, og vi håber da også, at vi sammen med Per kan finde et håndboldjob i klubben, som kan forenes med Pers nuværende job, siger TMS-formand Henrik Dudek.

Han og Christian Dalmose er nu i gang med at søge efter Per Wulffs afløser.