16. januar 2021
Holdleder Tanja Laursen (tv.) var måske lige et sekund for tidligt ude med at grine af træner Tomas Laursen, da han begyndte at humpe. Skaden var nemlig langt værre, end kunne have gættet på. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Holdleder Tanja Laursen (tv.) var måske lige et sekund for tidligt ude med at grine af træner Tomas Laursen, da han begyndte at humpe. Skaden var nemlig langt værre, end kunne have gættet på. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-træner rev akillessenen over i jubelscene!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-træner rev akillessenen over i jubelscene!
Opdateret 01. februar 2017 kl. 09:53
Sport DAGBLADET - 29. januar 2017 kl. 16:22
Af Kasper Nørgaard Hansen

Hvor bizart det end lyder, så skal man virkelig passe på med at juble for voldsomt efter en sejr.

arrow Læs også: Billeder: Fredericia-TMS 27-30

Det må TMS Ringsted-kvindernes træner Tomas Laursen nu sande på allermest uheldige vis. Sekundet efter den dramatiske sejr over Sønderjyske kom i hus, sprang Tomas Laursen nemlig op i et jubelbrøl - men idet han tog sit afsæt, fik han lavet bevægelsen så voldsomt, at han efterfølgende tog sig voldsomt til foden (se billedet) Inden han humpede ind på banen og jublede med spillerne - dog stadig med en lidt forpint grimasse.

Efter kampen sad TMS-træneren så i omklædningsrummet med en ispose på akillessenen og frygtede da værste, da han mødte DAGBLADET til en snak om kampen. Og søndag kunne han så bekræfte, at den var præcis lige så gal som frygtet.

-Som aftenen skred frem blev bagfoden ved med at hæve mere og mere op, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte tage på skadestuen, og der kom jeg så til omkring midnat. Og ja, så var jeg hjemme omkring 01.30 med benet i gips!

Fortæller Tomas Laursen og uddyber:

- Det viste sig, at akillessenen er revet totalt over - og lægerne var nærmest i chok over, at sådan noget kunne ske ved at juble for meget. Det er fandme også åndssvagt, siger han.

Nu skal træneren så have benet i gips de næste 14 dage, og derpå hedder den en undersøgelse hos en ortopædkirurg, hvor han formodentlig skal have en såkaldt gå-støvle på foden. Og derfra vil der gå yderligere 8-12 uger, førend Laursen igen kan gå helt normalt igen.

Trods det slemme uheld har Tomas dog ingen planer om at holde sig væk fra de kommende TMS-træninger og -kampe.

- Jeg skal sidde med benet oppe de næste 14 dage, så det skal der tages hensyn til. Men så må jeg jo bare koste lidt mere rundt med folk og bede dem om hjælp til det ene og andet. Jeg skal nok være at finde i hallen ganske snart igen, konkluderer han med et - trods alt - grin til følge.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?