16. oktober 2019
TMS Ringsteds træner, Dennis Jensen, står i spidsen for et bundhold, men vi arbejde det op mod toppen igen.
TMS Ringsteds træner, Dennis Jensen, står i spidsen for et bundhold, men vi arbejde det op mod toppen igen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-træner fastholder målsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-træner fastholder målsætning
Sport DAGBLADET - 14. december 2018 kl. 18:19
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds sæson er hidtil ikke gået som træner Dennis Jensen og hans spillere havde håbet.

Målet var - og er stadig - at slutte i top fem, men efter ni kampe har TMS blot sikret sig seks point af 18 mulige, mens nummer fem netop nu, Hadsten, har 12 point, men dog med to kampe mere spillet.

Med de seks point ligger TMS rent faktisk til direkte nedrykning som tredjesidst, og det passer selvsagt ikke Dennis Jensen.

Han trøster sig dog med, at han kan forklare store dele af nedturen med tab af spillere, skadede spillere, men også nogle kampe, hvor hans spillere bare ikke har leveret som ventet og håbet.

Forud for udekampen lørdag mod Bjerringbro forklarer Dennis Jensen sit holds nedtur:

- Efter at vi satte vores målsætning er der røget et par bagspillere i truppen, og inden sæsonen startede var der også spillere, som var skadet. Når jeg så også sætter mig og ser på kampene enkeltvis, så har vi leveret præstationer mod Horsens og SønderjyskE, som havde givet point mod alle andre hold i rækken. Vi har været gode på de forkerte tidspunkter, men derfor er seks point ikke godkendt.

Han mistede blandt andre Natascha Wollesen og Ida Kingo inden sæsonen, Janni Havlykke rejste til Viborg kort inde i den med sin mand, fodboldspilleren Jakob Bonde, mens Amanda Dahl stoppede for få uger på grund af manglende lyst til at spille.

Ydermere må han undvære de skadede Emma Dahl og Siw Matras, der efter alt at dømme ikke kommer i kamp mere i denne sæson grundet et brud i foden.

- Katastrofen for os er, at vi har tabt hjemme til AGF, stort i Gudme, og så skal vi heller ikke tabe i Roskilde. Vi eksperimenterede mod AGF og Roskilde, som ikke virkede, og det kostede point. Derfor er humøret fint i truppen og hos mig, for vi kan se og forklare, hvad der er sket. Vi træner godt og gør nogle ting rigtigt, men i tabellen er vi presset, og det erkender jeg, siger Dennis Jensen.

Skulle du have beholdt Amanda Dahl?

- Tja. Det var over et stykke at tid, at Amanda ikke kunne finde motivationen til at spille, og var hun blevet havde hun hadet at køre til Ringsted tre gange om ugen, og det har ingen noget ud af. Kort efter gik Emma Dahl så i stykker, så det var dårlig timing. Men det havde ikke nyttet noget at have Amanda rendende hos os. Når man har mistet motivationen, så er det svært. Hun ydede en professionel indsats, lige indtil hun ikke kunne mere, og det har jeg respekt for.

Handler sæsonen så om overlevelse nu?

- Havde vi tabt stort i SønderjyskE, havde jeg nok tænkt sådan, men vi har snakket om det i truppen, og hvis vi slår Bjerringbro, så er vi fire point fra vores målsætning. I de sidste 11 kampe er de syv på hjemmebane, vi lægger os ikke. Vi går efter top-5, men har respekt for at ligge under stregen. Det vigtigste er selvfølgelig, at vi bliver i rækken, og vi er lykkelige for, at rækken er så uforudsigelig, som den er, når alle slår alle. Det er absurd, at vi med en sejr over Bjerringbro, er godt med igen.

Men taber I, så er det seks point...

- Ja, og taber vi med 10, så skal vi tænke os om, men de ligger godt til os, og så skal vores bagspillere ramme niveau, det er klart. I de to år jeg har været med, har vi ikke tabt til dem, og det er en god fornemmelse at gå ind til kampen med.

I skal altså op igen?
- Ja, det er for tidligt at lægge sig. Vi har 22 kampe, men top-5 er utopi, hvis vi taber de næste tre kampe. Vi er stærke hjemme, og der skal vi hente nogle point.

Skulle du have meldt mere defensivt ud inden sæsonen?

- Nej, og vi har leveret nogle præstationer, der retfærdiggør den målsætning. Jeg kunne have gjort det ud fra, at nogle spillere var skadet ude op til sæsonstarten, og der troede vi, at vi havde Janni Havlykke med. Vores gode præstationer gør, at top-5 er realistisk, og vi vidste godt, at vi havde et svært startprogram. De sværeste kampe er nu klaret, så jeg er altså ikke klar til at lægge mig ned, og det er ok at kritisere os, når vi melder ambitiøst ud, men vi skal komme op igen. Vi taler ikke om nedrykning endnu, når rækken er, som den er, fastslår Dennis Jensen.

Fuld af optimisme og tro på, at hans hold rejser sig og kommer væk fra bundregionen.