16. december 2018
Benjamin Pedersen og TMS måtte slide hårdt for sejren over FIF. Foto: Anders Kamper
Benjamin Pedersen og TMS måtte slide hårdt for sejren over FIF. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS tæt på at køre i grøften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS tæt på at køre i grøften
Opdateret 17. marts 2018 kl. 18:05
Sport DB - 17. marts 2018 kl. 16:36
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uden tre bærende spillere som Sebastian Thor, Oliver Klarskov og Lasse Sinding var det en noget svækket udgave af TMS Ringsted, der lørdag eftermiddag var på besøg hos bundproppen og de snart direkte nedrykkere, FIF, i Frederiksberg Hallen.

De tre spilleres fravær satte et tydeligt præg på kampen og spillet, som TMS efter især de sidste 10-15 minutters nervepirrende afslutning endte med at vinde 33-31.

Altså endnu en målfest og målrig sejr, hvor det så også var ved at gå helt galt til sidst, da Casper Wager skød over lige mål med TMS foran 32-31 efter 58 minutter og 25 sekunder.

En udligning der, og hvad var der så sket i en kamp, hvor TMS førte hele vejen med et til fem mål, men ikke sat FIF ordentligt af?

Til slut kunne Morten H. Jensen dog score sit mål nummer 12 til 33-31, men det ændrer ikke på, at der ikke var megen Liga-klasse over TMS denne eftermiddag.

I glimt, jo, men i alt for store dele var det en kamp fra ende til ende, hvor der ingen rytme var og hvor forsvarsspillet og redningerne i målet lod en del tilbage at ønske.

Boldene peb ind bag Tønners og Andersson, der mod FIF tog alt for få bolde, og træner Dalmose kiggede langt efter redninger på bolde, han sikkert selv tror, han ville have taget, hvis han stod derinde...

Når det er sagt, så TMSerme kisteglade for sejren og de to point, der bringer holdet tættere på Ligaen og seks point foran Randers, inden deres søndagsmøde med Fredericia.

TMS har tre kampe tilbage mod Team Sydhavsøerne, Otterup og Randers.