17. oktober 2018
Mads Dudek startede forrygende for tMS med fire af de første syv mål. Fem nåede han op på, mens Nicklas Petersen bag ham blev delt topscorer med seks. Foto: Jeppe Lodberg
Mads Dudek startede forrygende for tMS med fire af de første syv mål. Fem nåede han op på, mens Nicklas Petersen bag ham blev delt topscorer med seks. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS tabte tændingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS tabte tændingen
Sport DB - 15. november 2017 kl. 21:06
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 21 minutter spillet af onsdagens top mod bund-kamp i håndboldmændenes 1. division Dansk Kabel TV Arena førte hjemmeholdet TMS Ringsted med 13-4 over gæsterne fra FIF.

Så var den kamp sådan set afgjort, og det sås på det videre forløb, hvor TMS'erne begyndte at tage tingene knap så alvorligt og koncentreret, som de havde gjort til en start.

Ikke at sejren på noget tidspunkt var truet, men kun fordi Morten H. Jensen scorede sit første mål i sidste sekund kunne værterne gå til pause med et seks måls forspring, 16-10.

De grønblusede tog den sløje afslutning på de første 30 minutter med ind i anden halvleg, og syv minutter henne var københavnerne på 17-13, der også blev 19-15 med små 20 minutter igen.

Takket være to udvisninger med sekunders mellemrum til FIF - blandt andet den tredje og dermed rødt kort til Mathias Weirup - kom TMS godt midtvejs igen op på et forspring på seks mål.

Det var halveret med tre minutter igen ved 25-22 - men slutteligt fik hjemmeholdet dog sat de sidste tre mål, så de i det mindste spillede uafgjort i anden halvleg. Slutfacit 28-22.