18. august 2019
Frederik Andersson reddede et straffekast, men kunne ikke snuppe Jens Peschardts afgørende scoring i de døende sekunder. Foto: Kenn Thomsen
Frederik Andersson reddede et straffekast, men kunne ikke snuppe Jens Peschardts afgørende scoring i de døende sekunder. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS tabte i de allersidste sekunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS tabte i de allersidste sekunder
Opdateret 08. december 2018 kl. 15:48
Sport DAGBLADET - 08. december 2018 kl. 15:42
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted tabte lørdag én af de slags kampe, som helst ikke må tabes. Langt det meste af hjemmekampen mod Kolding var holdet nemlig foran, men endte med at tabe 25-26 efter et Kolding-mål med 59:55 på haluret...

arrow Læs også: Billeder: TMS Ringsted-KIF Kolding 25-26

TMS lagde ud med at brænde sine første tre afslutninger, mens Kasper Irming hos gæsterne omvendt ikke havde nogen problemer med effektiviteten og lynhurtigt høvlede to bolde i kassen. Men efter den første håndfuld minutter kom TMS - og i særdeleshed keeper Mikkel Tønners - bedre i gang.

Fire flotte redninger stod Tønners bag i kampens indledning, men problemet lå i højere grad i den anden ende. Og efter 12 minutter havde TMS stadig blot nettet to gange - mens Kolding havde nået fire på dette tidspunkt.

I den følgende periode røg angrebseffektiviteten imidlertid gevaldigt i vejret hos TMS, og efter 21 minutter kunne Morten Nyberg med sit andet mål bringe hjemmeholdet foran med 8-7 - den første føring i kampen til Ringsted. Fem minutter senere blev det såmænd også 10-7 efter en periode, hvor TMS'erne for alvor fik lukket af i forsvaret - i fint samarbejde med Mikkel Tønners i målet.

Pausestillingen hed 12-10 i hjemmeholdets favør, og det ville TMS sikkert gerne have »solgt den« for inden kampen. Men med dét in mente, at holdet 30 sekunder forinden kunne have bragt sig foran med fire - men i stedet sluttede halvlegen med en udvisning og en straffescoring mod sig efter tid - må der alligevel have været en snert af ærgrelse i TMS-lejren ved halvtid.

TMS' højreback Morten Nyberg havde spillet strålende første 30 minutter, men med tre fæle fejl på stribe i starten af 2. halvleg, var han stærkt medvirkende til, at Kolding kom op og fik udlignet til 13-13.

Men så var det godt - set med TMS-briller - at andre spillere begyndte at byde sig til i alvorlig grad. Det gjaldt ikke mindst Morten Hempel, som i en fem minutters periode midt i 2. halvleg hamrede tre bolde i kassen fra sin position på venstre back.

Mønstret i 2. halvleg var dog dét, at Ringsted flere gange kom foran med tre - hvorefter Kolding så til gengæld straks kom tilbage igen med et par hurtige scoringer. Hér var det ikke mindst den overdådigt spillende Kasper Irming, der om nogen holdt gæsterne inde i opgøret. Og med 10 minutter igen kom Kolding på 20-20 - og det tegnede til en djævelsk spændende afslutning.

Bagud med 23-25 og tre minutter igen så det for alvor svært ud for TMS, som generelt blev ramt af en masse udvisninger. Igen. Men 30 sekunder før tid fik Anders Møller udlignet til 25-25. Det gav dog stadig Kolding muligheden for et sidste angreb, og det udnyttede Jens Peschardt til at afgøre sagen med fem sekunder igen.

arrow Dalmoses hovedbrud: Hvilke spillere er klar til kamp?
08. december 2018 kl. 07:00 Opdateret: kl. 16:13