18. september 2019
Oskar Vind Rasmussen med den grønne trøje på, da han tirsdag skrev under på kontrakten med TMS Ringsted. Til højre er det formand Henrik Dudek. Foto: Anders Kamper
Oskar Vind Rasmussen med den grønne trøje på, da han tirsdag skrev under på kontrakten med TMS Ringsted. Til højre er det formand Henrik Dudek. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS snupper Roskilde-talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS snupper Roskilde-talent
Sport DAGBLADET - 08. januar 2019 kl. 20:28
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oliver Klarskov, Morten H. Jensen, Anton Bramming og nu Oskar Vind Rasmussen.

TMS Ringsted har hentet flere spillere de senere år med rødder i Roskilde Håndbold, og nu er det så sket igen i form af den 18-årige højre fløj, Oskar Vind Rasmussen.

Han har trænet med en gang om ugen i TMS siden sommer, og det har han gjort så godt, at han blev tilbudt en kontrakt gældende for to sæsoner i første omgang.

Den skrev han under tirsdag eftermiddag hos Nykredit i Roskilde, og dermed tager Oskar Vind til sommer det fulde skridt og indlemmes i TMS Ringsteds 1. holdstrup, om den så ligger i 1. division eller Ligaen.

Oskar Vind Rasmussen er udset som afløser for Anders G. Møller, der tager et semester i udlandet på studiet og efterlader Simon Omme på pladsen. Nu er der kamp om pladsen, og Oskar Vind glæder sig.

Han har spillet på Roskilde Håndbolds 2. divisionshold, men er også fast mand på U18-holdet, der spiller i Ligaen blandt andet sammen med TMS de kommende måneder.

- Jeg vil gerne videre og steppe op. Jeg har en stor drøm om at komme til at leve af at spille håndbold på et tidspunkt, og den drøm jagter jeg. Ringsted er derfor et naturligt valg, når de ligger på Sjælland og var interesseret i mig, siger Oskar Vind, der også har spillet flere kampe på det danske U19-landshold.

Han tager springet fra 2. division til Ligaen ret roligt.

- Det skal nok gå. De tror på mig, og jeg tror på mine egne evner, og så skal jeg kæmpe for det, siger Oskar Vind, der startede med håndbold i Vindinge som seks-årig og kom til Roskilde Håndbold som U12. Nu er han 2. års U18 og går i 2. g på handelsskolen i Roskilde og tager så næste skridt i håndboldudviklingen til sommer.