13. august 2020
Lasse Sinding og TMS Ringsted havde GOG i store problemer undervejs. Foto: Peter Andersen
Lasse Sinding og TMS Ringsted havde GOG i store problemer undervejs. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-nederlag trods fremragende fight

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-nederlag trods fremragende fight
Sport DAGBLADET - 05. december 2018 kl. 21:03
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted leverede en ægte herrefight onsdag aften i Gudme, men i sidste ende tabte holdet med 24-27.

TMS kom fremragende ud til kampen og tog fuldstændig GOG på sengen i de første 10 minutter. Med lange, tålmodige angreb som næsten alle udmøntede sig i scoringer kom TMS meget overraskende foran med hele 4-1 - på blandt andet scoringer af Nicolaj Nørager og Benjamin Pedersen.

Først i kampens 11. minut fik GOG scoret sit andet mål - og det er altså uhyre sjældent, at noget sådant sker for de gulblusede på hjemmebane. Men som halvlegen skred frem kom der dog mere og mere gang i den berømte fynske kontramaskine - i takt med at TMS'erne begyndte at brænde mere og mere. I den sammenhæng var særligt Lasse Sinding slem med fire afbrændere - men ligeledes to missede straffekast gjorde livet mere svært end højst nødvendigt for Ringsted-drengene.

Fighten var dog stadig forbilledlig, og særligt Nørager gik forrest med modige gennembrud og tørre afslutninger. Så derfor var TMS kun bagud med 11-13 ved pausen - efter ellers at have været bagud med fire mål ad et par omgange.

En ting, som til gengæld ikke fungerede for TMS Ringsted var syv-mod-seks-spillet. Hér tabte holdet alt for mange bolden i angrebet, således at GOG kunne kyle bolden ned i tomt mål. Og da målmand Frank Mikkelsen scorede til 16-13 fra egen mål-ende var det hele femte gang i kampen, at GOG scorede på den måde. På 35 minutter.

Med 20 minutter igen fik TMS igen indhentet halvdelen af GOG's firemålsføring - denne gang fra 13-17 til 15-17. Men med TMS-briller må det have været ekstremt frustrerende i 2. halvleg at opleve, hvorledes GOG igen og igen modsvarede en TMS-scoring med at kyle bolden lynende hurtigt ned i den anden ende til en kontrascoring få sekunder efter.

I det sidste kvarter skruede de sydfynske favoritter for alvor op for tempoet, og det var mere end et TMS-hold uden en småskadet Michael Riis kunne holde til. Selv om midtsjællænderne aldrig nogensinde smed håndklædet i ringen.

Men da først Benjamin Pedersen humpede ud med en fodskade og Sebastian Thor minuttet efter fik sin tredje to-minutters-udvisning var slaget tabt. Men tænk sig: Helt ind til tre minutter før tid var Ringsted kun bagud med 23-25. Det lover godt for de kommende kampe.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?