26. marts 2019
TMS kæmpede flot mod SønderjysE.
TMS kæmpede flot mod SønderjysE.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-mænd kæmpede bravt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-mænd kæmpede bravt
Sport DB - 21. september 2018 kl. 20:52
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter sejren sidste fredag hjemme i Ringsted over Mors/Thy skulle TMS Ringsted fredag aften følge op på succesen ude mod SønderjyskE i Skansen i Sønderborg.

2000 tilskuere sørgede for en hed kulisse om kampen, og ret hurtigt stod det klart, at oprykkerne var kommet i store sønderjyske hænder mod det rutinerede Ligahold.

TMS skulle slide for hvert et mål, hvor SønderjyskE havde det lidt lettere. I 1. halvleg var det ved at gå galt, da hjemmeholdet kom foran 10-6 og 14-9, og TMS var ved at gå til nede blot 12-15 på tavlen, men SønderjyskE fik godkendt et mål i sidste sekund, og så var det noget op ad bakke for TMS i de sidste 30 minutter.

Efter pausen skete der dog ting og sager fra TMS´ side. I målet begyndte Frederik Andersson at redde skud, og i den anden ende begyndte målene at komme nu, hvor man intet havde at tabe, men det hele at vinde.

TMS sled og slæbte sig til 18-18, og det var såmænd ellers kritiserede Morten Nyberg, der scorede der på et godt hug, og TMS også foran 20-19 ved Michael Riis og 21-20 også, og på vejen nåede Mikkel Tønners da lige at snuppe et straffekast, mens mismodet bredte sig i hallen.

Jo, der var medvind lige pludselig for TMS mod et presset og stresset hjemmehold, der havde tabt melodien og nu bare ikke kunne finde den igen.
Men de fandt den, og det blev en hæsblæsende og vild afslutning med SønderjyskE foran 25-24 efter 56 minutter.
TMSerne forspildte store chancer og skød forbi åbent mål tre gange fra egen banehalvdel, og det er naturligvis forbudt, når man i den grad har chancen for at slå et etableret Ligahold på en aften som denne.
Morten Hempel, Michael Riis og Frederik Andersson gik forrest for TMS, der de sidste tre minutter kæmpede for et enkelt point i den hektiske kulisse med trænere centrum og en larm af den anden verden.
Med halvandet minut igen var SE foran 26-25 og fik straffe ved 59.44. Det scorede Aaron Mensing på til 27-25, og så skulle der et mirakel til.
Det indtraf ikke, SønderjyskE fik et par lette mål til sidst, og så kunne der ellers jubles vildt og voldsomt i Skansen, mens TMSerne tog skuffede hjem.
Men med en form for oprejste pander.
SønderjyskeE endte med at vinde 29-25.