20. juli 2019
Hele 11 gange kylede Emma Navne bolden i sønderjyskes netmasker. Foto: Hans Jørgen Johansen
Hele 11 gange kylede Emma Navne bolden i sønderjyskes netmasker. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-kvinder leverer sensation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-kvinder leverer sensation
Sport DB - 19. januar 2019 kl. 15:31
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds kvinder var ikke levnet mange chancer mod 1. divisions nummer to, Sønderjyske - men efter en heroisk indsats vandt midtsjællænderne med 25-23.

TMS'erne var nærmest på en slags »udebane på hjemmebane«, for de 10 medrejsende Sønderjyske-fans larmede med deres trommer og tågehorn langt mere, end de knapt 100 TMS-fans.

Alt dette hindrede dog ikke Ringsted-pigerne i at lægge vældig godt ud mod de sønderjyske storfavoritter, og efter fem minutter hed den 3-0 til TMS. I denne startfase havde Kamilla Davidsen i buret lagt flot ud, men det fik en brat ende, da hun efter små ni minutter bankede ryggen ind i stolpen i forbindelse med et forsøg på en redning.

Så var det til gengæld godt for hjemmeholdet, at afløser Julie Skipper til en start stod mindst lige så fremragende. Hele seks redninger havde hun haft efter bare fem minutter på banen.. Det er dog ikke for sjov, at Sønderjyske er nummer to i rækken, og trods fint TMS-spil især i defensiven, kom gæsterne alligevel op og fik lukket hullet.

Så 5-4 til de grønblusede efter 17 minutter, og rent offensivt var det endnu en gang Emma Navne, dfer gjorde klart den største forskel. Fire gange havde hun scoret på det tidspunkt.

Pausestillingen var 10-9, og det hele var lige så tæt, som det lyder. Og dermed tydede det på papiret på en spændende 2. halvleg - men omvendt havde TMS Ringsted også ført med et enkelt mål ved pausen en uge forinden i Horsens - og alligevel tabt med ni til sidst...

Denne gang gik det - desværre set med TMS-briller - da også sådan, at holdet gik helt i stå i starten af 2. halvleg. Efter ellers at være kommet på 13-10, holdt hjemmeholdet derpå en lang scoringspause, mens Sønderjyske omvendt nettede fem gange på stribe.

Modsat i Horsens gik Ringsted-pigerne dog ikke ned mod Sønderjyske, men fightede i stedet bravt for igen at få overhånden i opgøret. Og med syv minutter igen bragte Emma Navne med sit 11. mål i kampen (!) sit hold foran med 22-19.

Og sørme så - nerverne holdt hos hjemmeholdet i slutfasen, og så blev to vitale point sikret til bundstriden.